Jovana Jeremić nedavno je u emisiji imala kolege Milana Miloševića, voditelja reality showa “Elita”, i Božu Dobrišu, voditelja TV Pink iz Crne Gore.

U razgovoru za Jutarnji program, crnogorskom kolegi koji je u javnosti govorio ne baš lijepe stvari o njoj, postavila je nekoliko neprimjerenih pitanja.

“Zašto me nisi volio, zašto me ogovarao i govorio loše stvari iza mene? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti?” – upitala je Jovana.

– Jer ne želite da radite šta rade na tim jahtama. Želite li da budete Severina, da pored sebe imate hiljadu kretena koji su, osim svojih supruga, voljni nešto i sa strane učiniti za sat vremena? – tada će Božo.

– Ne bih – složi se Jovana.

Podsetimo, prije nego što se pojavilo u Jovaninom programu, Božo je rekao u intervjuu za “Amidža šou”:

Jovana dobila stan za 5 dana, ja ću kad tad. I i ja sam sebe žrtvovao/la ali nisam glumila/o!

 

 

 

Srpska pjevačica narodne glazbe Zorica Brunclik u svojoj je karijeri dosegla zvijezde, a uspomena koju ne zaboravlja je vrijeme kada je pjevala Josipu Brozu Titu, predsjedniku Jugoslavije. Jedan od njezinih nezaboravnih koncerata doveo je do poziva da pjeva pred Titom i učinio koncert izuzetnim.

Na repertoaru su joj bile autorske skladbe: “Obranie su jabuke rumene”, “Berem grašđe, bram tjaminika” i “Odakle si, sele”. Osvrćući se na svoje iskustvo, kaže da ne može vjerovati da su joj sada rekli da će pjevati za Tita, a to sjećanje naziva neodoljivim i tjeskobnim.

U vinogradima nadomak Smedereva stigao je trenutak zauvijek urezan u sjećanje kada je Zorica ugledala Tita kako ide do nje tim raznobojnim crvenim tepihom. Nevjerojatna stvar je bila kada je mahnuo i pitao želi li otpjevati pjesmu s njim.

U oduševljenju i raspoloženju za iščekivanje, Zorica je zdušno zapjevala “Ne daj da se rastanemo”. Zbog nervoze pomiješane s uzbuđenjem jedva se sjećala što je pjevala.

Ispričala je priču o svojim iskustvima na Brijunima na koje ju je nakon koncerta u pulskoj Areni prevezao helikopter kako bi vidjela Titua. Vožnju helikoptera opisala je kao epizodu iz nekog akcijskog filma, podcrtavajući tom uspomenom taj spektakularni događaj.

Prilikom susreta s Jovankom Broz, Zorica priča o toj haljini koja je zainteresirala Titovu suprugu Josipu Broz. Specifičnom događaju prisustvovala je i Jovanka, koja je za njega kupila posebnu haljinu. Umjesto toga, povjerovala je Zorici da joj haljina ne pristaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here