Jelena Karleuša je službeno potvrdila da je potpisala papire za razvod od nogometaša Duška Tošića, nakon 16 godina braka. Brojne skandali, afere i spekulacije su ih pratile i u jednom trenutku vijest o navodnoj preljubi pop dive najviše je odjeknula u medijima.

Naime, nedavno je javnosti procurila intimna slika pevačice koju je poslala nogometašu Ognjenu Vranješu i o tome je nedavno govorila.

– Idemo jednom zauvijek izbrisati tu stigmu. Nikada neću reći njegovo ime jer nije vrijedan toga. To je bila moja “online greška”, svi ih imamo, koju sam ionako skupo platio i koju nisam ni skrivao, čak ni od Duške. Rekla sam, dogodilo se. Dearly sam platila nešto što je bilo tužno, čak ni uzbudljivo

. Bila to svesna vožnja ne bih krenula putem među stavkama pet načina da nanesem štetu Dušku; Imao sam razloga, da. Duško onako svaki momak i nogometaš/… Razne su mi došle priče a onda sam imala potrebu kao svaka žena – uhvatila taj crni đavo koji je iskoristio jedan Facetime of viuwing napravio screenshot bez mog znanja i odobrenja ja nisam znala da pravi taj screenshot i poslao sve medije – rekla je pop diva.

– Nijedan muškarac to ne radi nijednoj ženi. Mislio sam da nema šanse, da je nemoguće jer bi to učinili samo najjadniji ljudi. Dobiješ nečije povjerenje, slikaš ga, kasnije ga ucjenjuješ, prijetiš mu i onda kad taj netko ne pristane na ucjenu – a ucjena je bila da se razvedem od Duška… Nisam htjela jer je za mene bio smiješan i kreten

Duško nikako nije mogao preboljeti činjenicu da sam na toj slici sam, nema nikoga pored mene. “Da sam bio ko drugi pored njega, ne bih bila privlačna ali poželjna, ali pošto sam ja Jelena Karleuša…” – rekla je.

On više nije bitan, važno je što sam napravio, koju sam grešku napravio, iz gluposti. Moglo bi se dogoditi da naletim na stvarno super lika koji nikada ne bi prihvatio sebe i prođe tako nepoznato ali Svemir je postavio crnog vraga Možda je ovo dobro jer sam naučio strašnu, strašnu lekciju života… koja Ne bih nitko želio doživjeti…. Žao mi je što je kroz ovu aferu moja obitelj i Duška direktno uključena i kao javne osobe.

Stvarno mi je žao, osjećam se krivim – ali to mi nije bila ni namjera je li to imalo neku ozbiljnu formu koliko su mediji prezentirali i snimili. rekao ovo Dušku . sa svoje leve strane razumeo je ovu stranu – ali ne može da prevaziđe to što mediji čitaju o njemu… – rekla je Jelena iz dna duše za “Informerov” podkast.

– Mislim da se ništa neće promijeniti, a i ne bi trebalo jer je u međuvremenu prošlo pet godina. Voljet ću Duška zauvijek, ali kad se takve stvari dese onda se potrgaju konce, djeca odrastu… Mislim da ne treba jer bi se uvijek tome vraćali… A ne treba ona priznala, grlo joj se odjednom osušilo.

Razumijete, ja sam Dušku sve oprostio… ali Duško nije od onih koji opraštaju. Nikada se nije nosio s tim i ne može. Rijetki su muškarci koji su se mogli nositi s takvim medijskim ludilom u kojem je predstavljen kao prevareni čovjek.

A zapravo nije ni bio prevareni jer sada ne znam kako da ga zovem ni poslije… Godine su prošle, svašta se dogodilo pa se ne možemo vratiti na stare pozicije. Ali potpuno razumijem da sam ja kriva – priznala je Jelena po ovom pitanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here