Domaća javnost često šokira voditeljku Jovanu Jeremić, a ovoga puta iznela je tvrdnje o svojoj kolegici zbog koje su mnogi zanemeli.

Naime, po njenim riječima, poznata voditeljka u braku s do-kovanim muzičarem.

Stalno tako govorimo o tome što je moralno, a što nije. Sve se zna u našim krugovima. Iznerviram se, pa to moram reći. Pazim da to ne iznosim, ali moram reći ovaj put, kad smo kod veza…

Neke stvari znam, kao kad sam saznao za Draška i Tanju Savić, da mi je objesio ime jer odgovaralo mu je na taj način da to izvede. “Sasvim različite vrste više volim kao prijatelje, a kamoli partnere – dodala je Jeremićeva i nastavila:

– Njegova žena se zaljubila u mene. Ide na podcast i priča o meni. Uspio sam, ja sam broj jedan, mnogi su to drugačije zamišljali. Ima ona afera za koju svi znaju ali ne pričaju jer svatko drži svoja sranja. Ne volim kad mi netko lupa po glavi da je obiteljski orijentiran, ali to nije tako.

Koliko parova znate na naslovnicama u rodbinskoj vezi a znate da muž ima paralelnu vezu i vara ženu s muškarcem, da je gay. Jedan razvod nagađao je da je pjevač gay, a on je oženjen. To je jedna od tema za razmišljanje. Svi znaju da on voli muškarce, ali ona o tome šuti.

Jovana Jeremić nastavila je sa zapanjujućim detaljima i ustvrdila da je njezina kolegica svjesno pristala na takav brak.

– Da, ima i pristala je jer joj je muž jako bogat i jako talentiran, u svakom smislu. Supruga živi dobro, bavi se javnim poslom, voditeljstvom i voli držati predavanja o tome kako biti veliki voditelj-svježaš, kakvo je danas vrijeme i tko se slika. Svatko se može slikati, ali ne može biti broj jedan.

Dakle, moja poruka za tu ženu, gospođu tamo je da prvo počisti svoje dvorište, a ne da daje lekcije o moralu. Sada sam mogao navesti imena i prezimena, ali to nisam učinio. Branim se samo kad me neko dira – rekla je Jovana Jeremić u emisiji “REDakcija”.

 

 

 

U vrućim ljetnim danima, konzumiranje čaja od kadulje može biti vrijedno njegovih antiperspirantnih svojstava. Eterična ulja iz kadulje učinkovita su u kontroli i smanjenju znojenja. Jednako je korisno uzimati ledeni čaj i osigurava unutarnju hladnoću protiv noćnog znojenja i valova vrućine, fenotipski tijekom menopauze.

Kako se priprema čaj od kadulje? Važno je. Pomiješajte 2 žlice listova kadulje, 200 ml vode i žličicu meda. S dva decilitra vode prokuhajte sitno nasjeckane listove kadulje. Pustite sat vremena i nakon tog vremena procijedite, zasladivši medom.

NAPOMENA: Čaj od kadulje treba piti u količini od jedne litre dnevno kod obilnog znojenja. U slučaju da je znojenje umjereno, bit će dovoljno popiti 1-2 šalice u toku dana. Fitoterapeuti preporučuju ljudima koji se noću znoje čaj od kadulje.

Francuska poslovica iz 13. stoljeća sažima vjeru u njegove ljekovite vrijednosti: “Pourquoi mourir, puisque la sauge croît dans son jardin?” Osim povezivanja s noćnim znojenjem, travari smatraju kadulju izvanrednim lijekom za druge probleme – bolesti srca i živčanog sustava, ženske bolesti, upale usta, grla i crijeva.

Kadulju su tradicionalni iscjelitelji koristili za liječenje širokog spektra zdravstvenih problema: od probavnih smetnji, bolesti dišnog sustava, živčanih poremećaja, reume, groznice, skorbuta do posebnog slučaja pretjeranog znojenja koje prati tuberkulozu. Njemački botaničar i liječnik po imenu Hieronymus Bock rekao je da je kadulja vjerojatno najdragocjenija od svih biljaka jer terapeutski liječi bogate i manje sretne ljude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here