Bivša učesnica “Igre”, Milica Veličković, inače je trudna sa dečkom iz rijalitija novog doba Borislavom Terzićem Terzom se pojavio u Šimanovcima kao specijalni gost.

Naime, prije samo nekoliko dana ostavila je Terzu zbog njegovog flertovanja sa Sofijom Janićević.

Sada je otkrila što se točno dogodilo i kako je stavila tačku na njihovu vezu.

– Znao je da mi se ovo neće svidjeti, ne znam kako sad radi takve stvari. Nisam vidio ništa iznenađujuće, toga sam se bojao, ali nema veze da će to učiniti.

Tri dana; Nisam jeo kako treba. –

On joj pravi doručak i ne misli na bebu i mene – rekla je Milica na ivici suza u kompletnom prikazu u ovom videu.

 

 

 

 

Poznata srpska umjetnica Zorica Brunclik progovorila je o jednom od izuzetnih trenutaka u svojoj karijeri kada je pozvana da nastupi pred Josipom Brozom Titom, tadašnjim predsjednikom Jugoslavije. Kao jedan od njezinih velikih live nastupa, dobila je poseban poziv da nastupi za Tita, a taj nastup ostao je za pamćenje.

Njen opus uključuje autorska djela poput “Obranie su jabuke rumene”, “Berem grašđe, bram tjaminika” i “Odakle si, sele”. Osvrćući se na svoje iskustvo, kasnije je opisala najavu da će nastupati za Tita kao nevjerojatno nervoznu i neodoljivu.

U vinogradima u blizini Smedereva, Zorica doživljava svoj trenutak kada ugleda Tita kako napreduje prema njoj na crvenom tepihu prošaranom ne zlatom nego bojama. Koji su podovi kad on pruži ruku i pita je ima li pjesmu za njega. Zorica je u uzbuđenom raspoloženju i iščekivanju počela da peva najiskrenije „Ne daj da se rastanemo“. Uzbuđenje i strah učinili su to za nju mutnim sjećanjem.

Topla se s toplinom prisjetila svog iskustva na Brijunima ispričavši neobičnu priču kako ju je nakon koncerta u pulskoj Areni helikopter odvezao da pjeva Titu na Brijunima. Vožnju helikopterom opisala je kao uzbudljiv trenutak iz akcijskog filma, učvršćujući svoja sjećanja na ovaj spektakularni događaj.

Prilikom susreta s Jovankom Broz, Zorici je ispričana priča o haljini za koju se zanimala supruga Josipa Broza, Tita. Jovanka je kupila haljinu za neki karakterističan događaj; Sada je Zorici priznala da joj ne stoji.

Zorici je pritom uputila komplimente o vitkoj liniji. Za Zoricu Brunclik susreti s Titom dragocjeni su trenuci života i vrhunac slavne karijere salidom dušom iznosi predsjednik Jugoslavije i druženje s uglednim gostima koja su je oplemenila kao osoba i umjetnik ostavivši predivne uspomene koje rado dijeli sa svojom publikom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here