Voditeljka i igračica Jelena Dimitrijević prisustvovala je prvom koncertu Jelene Karleuše u Areni i sada priča o malo poznatim detaljima iz tog perioda u životu kraljice popa.

Jelena Kaleuša i Jelena Dimitrijević se poznaju dugo, a njihove šale u frizerskom salonu punile su čak i stupce novina – rekla je voditeljka “Big magazina”. Međutim, ono što je manje poznato jeste da je Jelena Dimitrijević bila igračica na prvom koncertu Jelene Karleuše u Areni kada je upoznala kraljicu popa.

Ljudi ne znaju da sam završio baletsku školu “Lujo Davčo”, smer narodna igra i tradicionalno pevanje, pa sam nakon završetka te škole stekao veštinu igre. Išla sam na audicije kod Jelene Karleuše, koja je tražila igrače za koncerte u areni, što mi je kao mladoj bilo jako zabavno. Biti u areni sa takvom svetskom zvezdom, čiji su nastupi i koncerti poput Bijonse, Dženifer Lopez… Naravno, san svakog igrača da bude deo nečega ovakvog. Bilo je preko 500 kandidata i ja sam prošao, mislim da je bilo 15-20 žena i isto toliko muškaraca. Bilo je to nesvakidašnje iskustvo – rekla je Jelena Dimitrijević za World Radio o susretu sa svojim imenjakinjom i prvi put prisustvovanju probama sa JK, rekla je voditeljka: – Jelena je fizičko lice. Sve probe je prisustvovala u sportskoj odeći bez šminke i moram da kažem da je najlepša osoba bez šminke – rekla je voditeljka, opisujući kako se Kaleuša ponašala prema plesačima:

O susretu sa njenim istoimenim glumcem i prvi put na probama sa JK, voditeljka je rekla: – Jelena je fizičko lice. Sve probe je prisustvovala u sportskoj odeći bez šminke i moram da kažem da je najlepša osoba bez šminke – rekla je voditeljka, opisujući kako se Karjuša ponašala prema plesačima: – Ponašala se kao jedna od nas Jelene Karleuše, uvek pozitivna, uvek nasmejana, veoma duhovita, veoma vredna, jako radi na svim svojim koreografijama dok ne nauči nešto Odustani – rekla je Jelena i priznala. JK je oduvek bila njena omiljena pevačica. Dimitrijevič je otkrio da Jelena nije bila zadovoljna obeštećenjem koje igrači zaslužuju, pa je pred producentima pokidala ugovor i rekla “moji igrači neće biti tako malo plaćeni” i podigla im plaćene honorare.
– Moje profesionalno iskustvo sa njom je izuzetno, ona je tačna, vredna, uporna, profesionalna i ja lično smatram da je neverovatna osoba, hrabra i nežna u isto vreme. Imamo sjajan odnos i svaki put kada se sjetimo kažemo zbogom. Nažalost, doživela je mnogo loših stvari, što se po meni činilo bez razloga – rekla je Jelena Dimitrijević, otkrivajući da je Duško Tošić kasnije redovno dolazio. Bio je i na probama, na koncertu, a jednom su je on i Jelena izveli čak i na ručak. sa nekoliko plesača koje su sreli u gradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here