Crnogorski influenser-komičar, Jovan Radulović poznatiji pod lažnim imenom Jodžir, sletio je u Beograd, a cijela regija već bruji o ulasku ovog čovjeka u “elitu 8”.

Jodžir se još nije oglasio ovim povodom pa je sada sve isprovocirao nekim novim otkrićem.

Naime, Jodžir se u Beogradu našao s bivšim dečkom starlete Maje Marinković, Markom Janjuševićem Janjušem, a odmah nakon toga objavio je zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

Nakon njegove objave neki su pomislili da će možda njih dvoje zajedno ući u spomenuti reality show.

Objavio je video kojim se emotivno oprašta od svoje obitelji

Podsjetimo, Jodžir je dodatno podigao vatru glasina kada je na svom Instagram profilu objavio snimku emotivnog oproštaja s obitelji u kojoj on, supruga Irena i djeca plaču.

“Vratiće se tata život volim te”, napisao je Jovzir, a potom na svom Instagram nalogu objavio sliku na kojoj pozira u Beogradu.

Na samom kraju planine nalazilo se malo selo, au njemu je stanovao čika Jova, koji je slovio za najvećeg šaljivdžiju u svim okolnim selima. Bio je toliko pametan da je jednom prilikom uspio izmamiti jaja iz zmije. Imao je beskrajnu fantaziju; mogao je napraviti bilo kakav plan i uspjeti u njemu. Jednog dana čika Jova se odmarao poslije ručka pod nekim starim hrastovima, razmišljajući kako da opet izađe na svjetlo lipe među seljane, kad mu iznenada sine jedna sasvim nova i vrlo dobrodošla ideja.

Čika Jova se dosjetio da se preruši u duha kako bi preplašio seljane koji bi se razbježali. Prilično je dobro pripremio svoj kostim. Kad je pala noć, došuljao se do najvišeg mjesta u selu u svojoj savršenoj maski. Tada je počeo proizvoditi zvukove poput onih koji dolaze iz najdubljih ponora pakla, stvarajući slike koje bi i najhrabrijeg seljaka natjerale da ostane uz njega.

Na čelu je bio Mile, najhrabriji i najtvrdoglaviji od svih. Zavjetovao se da se nikada neće bojati nijednog živog ili mrtvog čovjeka; ali kad je čuo neobične zvukove i vidio plamen poput očiju, hrabrost je napustila Milea, i on je potrčao kao nikada prije, uzvikujući da je bio predstavljen svim ljudima na svijetu osim duhu. Nakon Luke, najugledniji skeptik u selu. Uvijek je ismijavao izvještaje o nadnaravnom kao obične dječje priče.

Ali nakon što sam vidio Jobano amepita akiwa amevaa shuka jeupe kama kifo, mashaka ya Luke hayakuwepo tena na akaanza kukimbia kwa kasi ambayo asingewahi kuifikiria. Ndio maana wakazi wote walibaki midomo wazi na hofu, na kusonga mbele bila kuuliza hadi aliposalia Yule Jova pekee. Jova alipoona kwamba wengine wote walikuwa wamekimbia, akatoa shuka lake na kutabasamu kutoka moyoni mwake. Alitabasamu sana mpaka machozi yakamtoka.

Bilo je napušteno selo. Čika Jova je rekao: “Bio sam duh koji će biti kralj. Izgleda da su moju šalu svi shvatili doslovno. Pa, valjda sam uživao.” Poslije toga dana mislilo se u selu da je čika Jova sve u okrugu nadmudrio i postao najzabavniji šaljivdžija; smatrali su ga ne samo duhovitim nego i vrlo pametnim što ih je prestrašio poput duha. Cijela se zajednica nasmijala ovoj šali i pretvorila je u priču o legendi u svom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here