Ana Nikolić oglasila se na Instagramu i objavila da je prekinula vezu s Goranom Ratkovićem Raletom i da više nikada neće biti prijatelji.

Kako doznaje pjevačici blizak izvor, Ana je toliko bijesna na svog bivšeg da je nedavno donijela prilično osvetoljubivu odluku da baci sve njegove stvari s terase svog stana na Voždovcu, gdje ona živi i s kojim je Rale provodio mnogo vremena. nju dok su bili par.

Nakon što se odlučio na ovaj korak, Nikolić je pozvonio i rekao mu da može doći po svoje stvari s ulice, što ga je šokiralo. Ubrzo se Rale pojavio na Voždovcu; pokupivši svu svoju odjeću s pločnika ispred zgrade, molio ju je da ga pusti u stan kako bi razgovarali.

Nagovarao ju je nekoliko minuta, ali je onda shvatio da neće moći i otišao je. Ana je nešto kasnije izašla iz stana i otišla u veliki šoping centar na beogradskoj rivi, gdje je obično gubila vrijeme.

Prema istom izvoru, dan prije ovog događaja Ana je poslala svog prijatelja u Ratkovićev stan kako bi on odatle odnio pjevačeve stvari (koje su i nakon prekida bile u njegovom stanu) tamo gdje se skoro uselila. Iako je k njemu htjela sama, odustala je od te ideje kako se ne bi sreli nakon burnih razlaza.

Veza skladatelja i pjevačice više od pet mjeseci. Njezina je veza bila podjednako turbulentna i puna skandala – sve zbog Aninih besmislenih napada ljubomore. Jednostavno nije imala druge mogućnosti nego glumiti kad god je njezin dečko tako često radio u bliskoj suradnji s kolegama.

– Kao što ste uvijek čuli istinu od mene, tako je i sada. Nije li to kamen razdora? Za mene postoji jedna istina i jako sam isključiv. Za Raleta život “nije tako isključiv”. Bitna razlika u poimanju svijeta i života. Ja sam “ili-ili” osoba. Rale se godinu dana predstavljao na isti način; u osnovi, on je čovjek “kompromisa”. Nazovimo to s “ali…”

Ta riječ ne postoji u mom rječniku. Znam da daleko veći dio očekuje veću galamu – poput treće osobe – i dao bih sve na svijetu da je tako. Ovo: to rješavam, već znamo. Ovo je stvar karaktera, a to je nepromjenjivo.

Oprosti, ali ne mogu si dopustiti da budem fina kao prije i svima osim Tari objašnjavam uobičajene stvari – uzdahnula je Ana. pa dodao: -P.S. Žao mi je što smo morali uništiti dobro prijateljstvo, ali osjećao sam da se za ovu ljubav vrijedi boriti.

Nikad više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja zauvijek zatvaram ova vrata.

Nikad se nije vratila nijednom muškarcu. Hvala mu za svaki lapidarij koji je sa mnom stvarao. Hvala na svemu što mi se dogodilo u životu. Ovo je jedna od najtežih odluka u mom životu, ali nužna – napisala je Ana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here