Prethodne večeri Nenad Marinković Gastoz ušao je u osmu sezonu Elite i od samog početka zbunio svoje ukućane.

Oduvek je bio miljenik dama, a šira publika u Srbiji i regionu imala je priliku da ga prvi put upozna kada se pojavio (i pobedio) u Parovima.

Marinković je prvi YouTuber s naše domaće scene. Osim mnoštva smiješnih videa koje je sam snimio, javnost je mogla vidjeti i njegovu tadašnju djevojku Mariju.

Ona je ukrala ne samo Nenadovo srce već i srca svih njegovih obožavateljica, a svi su se tada divili njihovoj ljubavi.

U to vrijeme klipove Gasttozza gledala je mlađa populacija, a oni koji ga nisu voljeli gledati ubacivali su spotove samo zbog Marija.

Preslatka, uvijek nasmijana, beskrajno slatka i umiljata djevojka-osvojila je svojim osmijehom, lijepim očima i kovrčavom kosom, au jednom klipu su zajedno pokazale “kako djevojka pravilno koristi jezik”.

Nema sumnje da je Marija bila najdraža snaha Nenadove mame, zbog čega ju je još više voljela te ga je ostavila neposredno prije njegova ulaska u reality show Parovi.

Nakon toga je bio s hrpom cura, starleta, pjevačica i čega sve ne, ali uvijek se činilo da Mariju nikad nije prebolio.

Ovako danas izgleda Nenadova najveća ljubav.

Budite li se umorni, mrzovoljni i osjećate se bez životne snage? Naravno, reklo bi se da se radi o proljetnoj asteniji. Ali imajte na umu, ovo su podmukli simptomi koji se mogu razviti iz pucnja u prazno u nešto veće.

Dok se o proljetnoj asteniji žustro raspravlja, treba joj pristupiti s pažnjom jer bi takva astenija mogla signalizirati ozbiljnije temeljne zdravstvene probleme. Vaš dugotrajni umor može biti posljedica pothranjenosti, neaktivnosti, stanja štitnjače, anemije i kroničnih bolesti.

Osjećate li se umorno čak i nakon što ste se dovoljno odmorili? Neka se misli na dijabetes. Za osobe starije od 45 godina, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom ili osobe s poviješću dijabetesa u obitelji ovo je razmišljanje posebno važno.

Simptomi depresije sežu dalje od same emocionalne povrede; mogu se manifestirati kao stalni umor i nepopustljiv osjećaj umora. To nadilazi tugu i problem mentalnog zdravlja koji može uzrokovati fizičke znakove kao što su kontinuirani umor, poremećaj sna i gubitak apetita.

Kako biste poboljšali opće blagostanje i održali energiju na zdravoj razini, konzumirajte više svježe hrane — osobito one bogate vitaminom C. Također, unesite više B kompleksa i vitamina D u svoj sustav. To su vrlo važne hranjive tvari koje pomažu u izgradnji živčanog sustava, kao i održavanju odgovarajuće energetske ravnoteže.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here