Poznata estradna pjevačica Tanja Savić sprema se za blještavo vjenčanje s pilotom Muhamedom Bešićem. Nakon burnog razvoda Tanja pronalazi put do sreće i ponajviše ljubavi.

Poznata estradna pjevačica Tanja Savić sprema se za blještavo vjenčanje s pilotom Muahammedom Bešićem.

Iako nema službenih potvrda, vjeruje se da je vjenčanica za Tanjino vjenčanje već u pripremi te da su organizatori slavlja dobili “zeleno svjetlo” da se nastavi. S obzirom na gust raspored Tanjinih nastupa, vjenčanje bi sigurno bilo odmah nakon turneje.

Tanja Savić je poznata pevačica, a sada i verenica. Kada su u pitanju karijera, deca i porodica ona dobijaju pažnju svog verenika. Muki često iznenadi sitnim znacima pažnje romantične prirode, te gestove prema njoj, na što je javnost oduševljeno reagirala.

Romantične geste Muhameda Bešića već su postale viralne. Kao i video na kojem nosi Tanju preko praga splavi, ovo je izazvalo komentare da je riječ o “treningu” za ono što će se dogoditi na dan vjenčanja. Svi se pitaju kada će vjenčanje.

“Muki nije samo moj dečko, on je očuh mojih sinova”

Podsjetimo, Tanja je nedavno progovorila o tome u kakvom je odnosu njezin novi dečko s njezinim sinovima.

– I rekoh, kada se Živinice završe, kad sve bude po svom mjestu onda ćemo imati i vjenčanje. Kada su duži partneri zajedno, oni se, naravno, svađaju. Mi rastemo uz te dvije riječi i tražimo nešto iz tih svadja.

Njemu ne zamjeram ništa I onda me on krivi što sam kritična prema sebi puno ga to nervira I mene isto tako sad radim na tome balansiram da je nekako zdravo ili nema – otkrila je Tanja i otkrila da su sinovi Maksima i Đorđa prihvatili Mukija.

Jako ga vole, on nije samo dečko njihove majke, on je njihov „štep“; njihov očuh i stvarno ga obožavaju – rekla je pjevačica za magazin “Hype”.

Imate li osjećaj da ujutro dolazite k svijesti već umorni, inertni i bez energije? Možda ćete osjetiti da njegov početak potječe iz proljetnih sati. Unatoč tome, moglo bi biti važno biti oprezan jer znakovi mogu signalizirati da ispod leži nešto teže.

Usred opsežne rasprave o proljetnom umoru, treba biti oprezan i priznati da bi se takav umor mogao manifestirati u ozbiljnijim temeljnim zdravstvenim problemima. Takvi čimbenici koji umanjuju vaš stalni umor mogu biti posljedica nepravilne prehrane, nedostatka tjelesne aktivnosti, poremećaja rada štitnjače, anemije, kronične bolesti.

Ako spavate dovoljno, ali i dalje osjećate umor tijela, tada bi jedan od mogućih razloga mogao biti dijabetes; imajte to na umu. Za one starije od 45 godina, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom ili osobe s obiteljskom poviješću dijabetesa, ovo je razlog za posebnu napomenu.

Simptomi depresije nadilaze emocionalnu bol; mogu se prikazati kao stalni umor i nemilosrdan umor. Problem mentalnog zdravlja je više od problema povezanih s tugom; također se može manifestirati u fizičkim simptomima poput kronične iscrpljenosti, nepravilnog sna i gubitka apetita.

Konzumiranje raznovrsnije svježe hrane i povećanje konzumacije hrane bogate vitaminom C pomoći će vam poboljšati opće zdravlje tijela i održati visoku razinu energije. Također, treba razmisliti o unosu dovoljno vitamina B-kompleksa, kao i vitamina D jer su to glavni izvori koji će pomoći u jačanju vašeg živčanog sustava i podržati dobru energetsku ravnotežu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here