Regionalna glazbena zvijezda Milica Pavlović oduvijek je isticala da se bori za ravnopravnost i nikada nije imala inhibicija kada je u pitanju LGBT populacija.

Prije dvije godine bila je posebna gošća na rođendanskoj proslavi jednog beogradskog gay kluba. Sada je svojim potezom ponovno podržala nedavno održani Pride u glavnom gradu Srbije.

Drugim riječima, Milica je saznala da će pred posjetiteljima manifestacije nastupiti Kraljica ponosa Sunnoka, koja je zakazana za ovu godinu, te ju je odlučila iznenaditi na jedinstven način i podržati je tako što joj je poslala svoj originalni kostim i izvela je mješovitu izvedba s albuma ‘Lion’.

Sunnoka je razumjela ovaj gest i javno se zahvalila Milici na ovakvoj podršci.

– Milici dugujem veliko hvala što me neprestano iznenađuje ovim slatkim gestom. Ona je moj omiljeni pjevač i godinama je beskrajno volim i podržavam.

Bila je velika privilegija biti u njezinoj odjeći za ovaj veliki trenutak mog života. Sunnoka je s entuzijazmom objavila na društvenim mrežama: “Uvijek sam se divila njezinom radu i predanosti, kao i obožavanju koje pokazuje obožavateljima”.

Postala je viralna na društvenim mrežama kao Sunnoka Milice Pavlović u kostimu kraljice Pridea, a gesta je pozdravljena kao izuzetno lijep način da se iskaže podrška.

Miletov pradjed živio je u Glavomarama, selu koje se dugo povezivalo s ekscentričnim ljudima i bizarnim događajima. Bio je staromodan, jake volje do granice nerazumnosti i imao je oštar jezik. Više od svega drugoga, bio je poznat po nečem sasvim drugom: neizmjernoj ljubavi prema svom prastarom traktoru, zvanom “Zvijer”. Zvijer je bila mrtva godinama, ali je još bila tu, gdje ju je Mile ostavio.

Svako bi jutro prikladno psovao i lupao po njemu, a onda bi ga vozio po prirodi, šepureći se stazama posutim ovcama kao da je za volanom potpuno novog Ferrarija. Jednog jutra Mile je primijetio sljedeću neobičnu stvar koja se dogodila “Zvijeri”: motor počinje proizvoditi neke zvukove harmonike i dugin dim iz ispuha.

Mile se zbunjeno počešao po glavi pa odlučio poći za Žikom, vještim radnikom iz tog kraja. Naravno, Žika je došao odmah potom. “Šta je Mile, opet ti gnjavi ovaj tvoj lupež?” pitao je smijući se “Kakva mrvica, kakva mrvica?!” – uzviknuo je Mile uvrijeđeno. Zatim je nastavio: “Ali ovaj put stvarno nemam pojma što joj je.” Žika je gledao ispod haube i razmišljao.

Čini se da vam ni sam Sveti Ilija neće moći pomoći u ovoj situaciji; moramo je odvesti u grad po gospodarevu pomoć. Mile je uzdahnuo, shvaćajući da nema druge mogućnosti. Tako su on i neki susjedi ukrcali “Beštije” na prikolicu i krenuli prema gradu. Putovanje je bilo prava avantura dok je traktor škripao, siktao i grgotao, pretvarajući svaku rupu na putu u svježu glazbenu notu u kompoziciji svog simfonijskog putovanja.

Kad su stigli do majstorske radionice, dočekao ih je majstor Pera, poznat po tome što je znao popraviti sve osim kisele naravi svoje žene. Pera je odmah počeo čeprkati po traktoru dok su Mile i Žika s nelagodom počeli koračati tamo-amo po radionici. Nekoliko sati kasnije pojavio se Pera, ozbiljnog izraza lica. “Mile, bojim se da imam lošu vijest za tebe”, rekao je Pera, “traktor ti je… pa, hajde da kažemo da je kaput.

Mile je bio šokiran. “Pero, kako to misliš ‘ovo je zvijer’ Ne može samo tako režati! ” Pera je odmahnuo glavom. “Razumijem Mileta, ali on je toliko star da mu ni komponente više ne pašu. Vrijeme je za rastanak.” Mile je ostao miran, kao kip. “Znaš što Pero? Nimalo. Riješit ću to sam, pa makar to značilo vratiti ga u život pijukom.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here