Jedan od najzabrinutijih komentara na društvenim mrežama bio je onaj šokirane majke koja je pitala kakav je to utjecaj na njezinog sina, maloljetnog dječaka koji je podijelio video o svojoj priči kako vozi automobil, sluša glasnu glazbu čiji su stihovi očito bili bakini” Može nam se mogo.”

A njegovo mjesto nalazi se na moru. 75% njegovih pratitelja ima više od 30 legendi

Dara Bubamara dozvolila je sinu da sjedne za volan, što je nedopustivo i zbog te činjenice se zahuktala na mreži, a snimak je odmah osvanuo na Instagram stranici.

– Petnaestogodišnji sin Radojke Dare Bubamare vidi se kako autom divlja Futogom i snima se na Instagramu na mjestu gdje je ograničenje brzine 30 kilometara na sat, piše u opisu snimka.

Ovo svakako nije prvi slučaj da se na Instagramu pojave slike sina Dare Bubamare u vožnji automobila. Još je poznatih osoba koje dopuštaju maloljetnoj djeci da uzmu volan u njihove ruke.

Tako je nedavno bilo i kada je Silvija Đogani, kćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, pustila svoju desetogodišnju kćerku da vozi auto.

Ona je poznata reality zvijezda baš poput svojih roditelja.

Tako je Silvija kćeri dopustila da sama sjedne za volan, a ona na suvozačevo mjesto, te napisala “Prva vožnja”.

 

 

 

 

Stres dolazi kod svih nas, a može doći od životnih poslova – obiteljskih ili osobnih problema. Nepravilno upravljanje stresom moglo bi imati vrlo negativne učinke na naše zdravlje i kvalitetu života. U potrazi za ravnotežom i zdravijim životom, strategije upravljanja stresom bit će ključne. Evo nekoliko savjeta o upravljanju stresom i pronalaženju te unutarnje ravnoteže.

Prepoznajte izvore stresa
Jedan od primarnih načina upravljanja stresom je prvo identificirati što ga uzrokuje. Stresori mogu biti veliki radni pritisak, rokovi, sukobi s drugima ili čak financijske brige. Počnite voditi dnevnik stresa – zabilježite što se događa kada ste pod stresom i zašto. To će vam pomoći da prepoznate što vam uzrokuje stres kako biste mogli početi razvijati učinkovite strategije suočavanja.

Razvijte tehnike opuštanja za sebe
Vježbajte tehnike opuštanja kako biste smanjili razinu stresa. Meditacija, joga i duboko disanje dokazani su načini smanjenja stresa i tjeskobe. Meditacija opušta um i pomaže u povećanju koncentracije, dok joga ne samo da pomaže u stjecanju fleksibilnosti, već pomaže i u otpuštanju napetosti iz mišića. Pronađite tehniku ​​koja vam odgovara i posvetite joj nekoliko minuta dnevno.

Održavanje zdravog načina života stvarno pomaže u kontroli stresa. Samo pokušajte dobro jesti, redovito vježbajte i dovoljno spavajte. To će uvelike doprinijeti poboljšanju vašeg cjelokupnog zdravlja i smanjenju razine stresa. Pokušajte jesti voće, povrće, cjelovite žitarice i nemasne proteine ​​kako biste povećali energiju i poboljšali svoje raspoloženje. Vježbanje pomaže u oslobađanju endorfina – hormona sreće – koji će podići vaše raspoloženje i smanjiti stres. Spavanje od sedam do osam sati svake noći pomaže vašem tijelu da se oporavi i ostane u formi.

Upravljajte očekivanjima
Možete zadržati osjećaj da ste preopterećeni postavljanjem realnih ciljeva i očekivanja. Savladajte umjetnost postavljanja prioriteta i povremenog kazivanja “ne”. Razdvojite velike zadatke na male dijelove kojima je lako upravljati i koncentrirajte se na jednu stavku u pokretu. Budite sigurni u svoja ograničenja; ne preuzimajte previše obaveza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here