Naime, Jelena Karleuša povela je svoje kćerke u Pariz, za tu priliku odvela ih je u Francusku i Disneyland na proslavu rođendana koji je danas.

S njom je i njezin producent Zoran Birtašević.  Atin i Nikin tata bivši nogometaš Duško Tošić nisu pošli s njima na put, uzalud je pokušavao iznenaditi svoje drage.

Ovaj će mjesec napustiti klub Bešiktaš iz obiteljskih razloga.

Jelena se na Instagramu pohvalila što je Duško uradio za njihove crkve. Naime, Tošić je poslao do luksuznog hotela u kojem borave dvije buke cveća.

“Atina i Nikin tata poslao im je dečiji rođendan – cvetove”, napisala je Karleuša, pa ti isti buketi imaju poruke koje su pisane francuskim jezikom.

” Tata vam zeli srecan rodjendan ” pise na listicu .

Diane je objasnila da Jelena na svom profilu objavljuje videa u kojima otkriva kako je s kćerima u Disneylandu.

Gotovo sve vrijeme provodi s njima, igrajući se, pjevajući i bojajući s njima.

 

 

 

 

Bez dodanog šećera/bez šećera. Prirodni proizvodi ne sadrže nikakve šećere (bez obzira jesu li mono ili disaharidi), niti bilo kakve sastojke koji sadrže dodane šećere. S visokim udjelom masti/niskim udjelom ugljikohidrata. Sastojci ne sadrže više od tragova ugljikohidrata s visokim glikemijskim indeksom i vjerojatno imaju nizak udio ugljikohidrata (% kalorija ili grama).

Proizvodi označeni kao “s visokim udjelom masti” trebali bi nositi oznaku koja pokazuje sadržaj masti u posebnim slučajevima kao što je dijeta s niskim udjelom masti. S visokim udjelom masti/niskim udjelom ugljikohidrata. Svaki sastojak označen kao takav ne bi trebao sadržavati znatnu količinu ugljikohidrata i općenito bi trebao biti nizak ugljikohidrata (% kalorija ili grama). Neki sastojci s oznakom “s visokim udjelom masti” zahtijevaju ovu oznaku zbog visokog udjela masti. S visokim udjelom masti/niskim udjelom ugljikohidrata.

Svaki tako označeni sastojak sadrži određene ugljikohidrate [za koje se pretpostavlja da su prisutni u sastojku] unutar određenog raspona i općenito ima nizak udio ukupnih ugljikohidrata (% kalorija ili grama). Uključite stvari označene kao “s visokim udjelom masti” ako je vjerojatno da će pridonijeti značajnim količinama ugljikohidrata u prehrani zbog visokog udjela masti. Sastojci s visokim glikemijskim indeksom. Ovaj proizvod nema više od tragova sastojaka koji bi mogli dodati prekomjerne kalorije ili grame ugljikohidrata. Sastojci s visokim glikemijskim indeksom.

Svaki tako označeni sastojak nema znatnu količinu sastojaka koji bi mogli dodati višak kalorija ili grama ugljikohidrata i općenito imaju nizak udio ukupnih ugljikohidrata (% kalorija ili grama). Neke stvari koje su tako označene mogle bi značajno pridonijeti ukupnom ugljikohidratu u prehrani jer imaju visok udio ugljikohidrata. Sastojci s visokim glikemijskim indeksom/koncentracija bez ugljikohidrata. Proizvod ne prelazi specificirane koncentracije visokoglikemijskih sastojaka.

Sastojci s visokim glikemijskim indeksom/koncentracija bez ugljikohidrata. Svaki tako označeni sastojak ne prelazi specificirane koncentracije visokoglikemijskih sastojaka i općenito imaju nisku ukupnu koncentraciju ugljikohidrata (% kalorija ili grama). Ovi sastojci vjerojatno značajno doprinose ukupnom unosu ugljikohidrata u prehrani budući da imaju visoku koncentraciju ugljikohidrata.

Sastojci s visokim glikemijskim indeksom/koncentracija bez ugljikohidrata. Količina svakog takvog tako označenog sastojka je iznad minimalne koncentracije koja nedostaje, ali ne prelazi osjetno koncentraciju i ima niske ukupne koncentracije ugljikohidrata kada se izrazi kao postotak kalorija ili grama (%).

Neka od tih namirnica može biti ukusna, može nas trenutno zadovoljiti, ali zapravo ne pridonosi značajnom poboljšanju našeg cjelokupnog zdravlja ili razine funkcioniranja. Je li doista vrijedno toga — kratkotrajni trenutak užitka u njihovom ukusu zamijeniti za loše zdravlje, za probleme s kožom, celulit i višak kilograma? Diana je navela da su uobičajeni izvori hrane s visokim udjelom praznih kalorija zaslađena bezalkoholna pića, šećer, kolači i torte, većina brze hrane i mnoge pakirane poslastice.

U osnovi nemaju esencijalnih nutrijenata – vitamina, minerala, vlakana i proteina. Lako je dobiti višak kilograma pretjeranim uživanjem u ovoj hrani, patiti od nedostatka hranjivih tvari i razviti niz zdravstvenih problema. Primarni problem s praznim kalorijama je mogućnost debljanja. Budući da su jako kalorične i lagano zasitne te niske nutritivne vrijednosti, daju energiju bez zadovoljenja gladi ili nutritivnog ispunjenja.

Kao rezultat toga, osoba će često unositi više energije iz hrane nego što je tijelu potrebno, što dovodi do debljanja i povećane mogućnosti pretilosti. Drugi nutricionist upozorio je da dodani šećeri u toj hrani mogu biti faktor u razvoju bolesti, uključujući dijabetes tipa 2 i bolesti srca. Kada se konzumiraju redovito, te prazne kalorije ne ostavljaju mjesta za ključne hranjive tvari, ugrožavaju imunološku funkciju, štete zdravlju organa i povećavaju rizik od kroničnih bolesti.

Savjetuje da se bira zdravija hrana, treba smanjiti konzumaciju hrane koja je bogata praznim kalorijama i dati prednost onoj koja ima veliki udio. količina esencijalnih nutrijenata po kaloriji. Voće, povrće, cjelovite žitarice, povećana količina proteina i zdravih masti.

Njihovim unosom hranimo svoje tijelo, održavamo zdravu težinu i smanjujemo vjerojatnost razvoja kroničnih bolesti. i wellness i vitalnost i wellnessphoto: Shutterstock 5 nezdravih kategorija i njihove alternative Pojedinci često unose brojne tipične vrste praznih kalorija. Evo nekih od najčešćih primjera:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here