Voditeljica Sanja Marinković još od osnovne škole zna da je novinarstvo put kojim želi ići, a kako su gosti njezine emisije često sudionici realityja, voditeljica je otkrila smeta li joj to.

– Volim svoj posao, ništa mi ne predstavlja problem. Sve je to izazov. Intervju s njima je izazov, kao i intervju s predsjednikom države. Svaki razgovor je novi izazov za mene kao novinara. Ne bih uživala u ovom poslu da ga ne volim pa su mi svi podjednako zanimljivi i svi najbolje govore sami za sebe – kaže Sanja koja otkriva čime bi se voljela baviti da nije novinarka. :

– Šalim se, pa kažem da nisam novinarka, bila bih čistačica, dobro bih slagala ormare po kući, šalim se. Nisam razmišljao o tome, radim to od 1996. godine. U osnovnoj školi sam želio postati novinar.

To je oduvijek bila moja najveća ambicija. Profesorica u srednjoj školi me dovoljno inspirirala da ostanem dosljedna toj odluci. Moj tata je smatrao da bi novinarstvo trebalo biti moj hobi.

Ona je svaka žena koja teži idealu u svakom smislu. Voditeljica je otkrila je li pronašla idealnog partnera koji će upotpuniti njezinu sreću i uspjeh.

“Nitko idealan, ne postoji. Svaki muškarac koji je ušao u život jedne žene, imao je svoj pravi trenutak. Sve partnerice koje sam imala su imale ulogu u tom trenutku, svi su mi se svidjeli, svaki ima svoje zasluženo mjesto srce moje, jedan od njih je otac mog djeteta ne bih ništa mijenjao jer mislim da je najveća mjera sreće da ne računam da sam ja jedan od onih koji će voljeti strastveno uživat će u čarima ljubavi – rekla je Sanja.

Katarinu Živković ugostila je u jednoj od prethodnih sezona Magazina In, a nakon pjevačičinog gostovanja, kako se Živkoviću nije dopalo kako se voditeljica ophodi prema njoj, kao ni dio da njena izjava nije emitirana u emisiji, došlo je do nesuglasica. pojavio se. Dvije godine kasnije voditeljica je otkrila jesu li se njih dvoje pomirili.

Ona mi nije intimna prijateljica, pa ne bih pokušavao izgladiti bilo kakav odnos s njom. S njom kao novinar i gost imam strogo profesionalan odnos, pozdravljam sve što je lijepo i što se tiče ljubavi (i roditeljstva) – rekla je voditeljica.

Javni posao zahtjeva i dotjeranu odjeću, gdje voditeljica nikad ne izostaje, a kako kaže, za to je zaslužna iscrpna obuka.

– Mladost u bilo kojoj dobi, ovaj rat protiv starenja Moram biti, svi moramo biti, mladolik u bilo kojoj dobi danas se mnogo govori. Energija je sve. Od svoje 6. godine bavim se sportom.

Nikada ne stajem, dan volim započeti sportskom aktivnošću. Kad ga završim i popijem prvu kavu nakon treninga, negdje nakon 11, osjetim kako sav stres nestaje. Mislim da je sport zaslužan za sve što se tiče mog izgleda, tu su i začini i razni dermatolozi, doktori za estetsku kirurgiju.

Nisam ništa operirao na sebi, ali sam učinio sve što se moglo popraviti da izgledam svježije. Kao što je Kijanu Reeves rekao “Puno čuda, puno odricanja, puno borbe da budete zdravi i osjećate se dobro u svojim zrelim godinama”. Treniram svaki dan – rekla je Sanja Marinković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here