Pjevačica Rada Manojlović već je neko vrijeme u vezi s Vladimirom Rankovićem, a on čak glumi u njenom novom spotu za pjesmu “Nisam drogirana”.

Rada je dugo tajila vezu s Vladimirom sve dok ih paparazzi nisu snimili na aerodromu dok je dolazio po nju. Otkrila je to tek kasnije.

Od tada se Rada i Vladimir često pojavljuju zajedno, ali se trude da svoju intimu zadrže samo za sebe. Novinari su obišli naselje u kojem Rada živi. Susjedi su otkrili detalje iz života atraktivne pjevačice.

Viđao sam tog tetoviranog mladića da dolazi kod Rade, uglavnom uveče, ali nisam znao ko je on. Mislio sam da je možda vozač ili netko iz benda. Nikad se na vratima nisu zagrlili ili poljubili. Kasnije sam saznala da joj je on dečko.

Rada je divna, jako vesela i nasmijana i pjeva svima. Ona je samo djevojka iz naroda. ‘On se nikad ne pravi lud’, kaže starija susjeda i dodaje:

Živi sa sestrom. Nisu razdvojeni. I ovaj tip dolazi. Odvlače poneku vrećicu iz kupovine, ali uglavnom noću. Rada je noćni tip. Rijetko se budi, earl. Nikada je nisam vidio da izlazi iz stana prije 14.3.

Al to je njezin posao. Najsmješnije mi je kad je vidim kako izlazi na hladnoću u onim oskudnim haljinama. Kažem joj: “Rado ćeš se prehladiti, ženo, čuvaj bubrege.”

U jednom od obližnjih lokala prokomentirali su kako je gotovo nikad ne vide.

Dođe sa sestrom popiti domaću kavu. Ne baš često. Na kraju jedva da ide. Uglavnom, on sjedne u taj njen džip i to je to. Uz garderobu uvijek nosi neke torbe. Jednom se slikala na ulici, a onda je nagazila na haljinu i poderala je.

Morala je otići u stan da ga presvuče. Uvijek je vesela. Ispričava se svima. Rijetko je ljuta ili loše raspoložena. Naučila je kroz rad prema svima lijepo postupati. Zato je i tražen, kaže jedan konobar.

Komšije su ispričale da su Radu i njenu sestru često viđale kako nose gajbe voća i povrća.

– Bit će odsutna nekoliko dana u tjednu. Osim posla, primjećujemo da posjećuje oca i donosi gajbe voća i povrća sa sela.

Izlazi s voćem i povrćem, u običnoj majici i trapericama, podvezana repa. “Podijeli sa svojom sestrom. Bez domaćih proizvoda nema ništa”, kaže jedan stariji muškarac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here