Plastična kirurgija i veliki izbor šminke danas su mnogo dostupniji nego prije nekoliko desetljeća. Najčešće je to zato što zvijezde umjetnog izgleda stvaraju sliku da su svi umjetni, djevojke žele izgledati starije i umjetno. Danas saznajemo kakvu haljinu nosi ćerka Jelene Karleuše.

Turbo-folk pjevačica, Jelena Karleuša već više od 20 godina ne staje na glazbenoj sceni i mnogi je vide kao modnu i glazbenu ikonu. I njene ćerke Nika i Atina su javne ličnosti.

Nika Tošić, mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, imala je ozbiljne probleme, ali ju je majka Jelena na kraju spasila. Učenica završnog razreda osnovne škole Nika planirala je ići na maturalnu zabavu. Nika je u nastavku s pratiteljima podijelila svoje stajalište, otkrivši kako nije baš sigurna u svoje planove za diplomiranje i hoće li odlazak na dodjelu biti dobra ideja za nju.

Našminkala se i promrmljala da nije raspoložena nastaviti tradiciju iskazivanja poštovanja prema učiteljima. Dodala je da je upoznata da je osim njenog odjeljenja, VIII-1, u ovu aktivnost uključeno još jedno odjeljenje. “Shvaćam ako ne odem, kasnije ću požaliti”, rekla je.

Prilično je jadno što mnogi moji prijatelji ne idu, ali što god, ima više drugih poznanika kojima mogu biti okruženi. Većina ih se vjerojatno prestrašila, zahvaljujući predavaču. Osobno, ne bih volio prisustvovati samo zbog profesora, ali moram ići iz drugih razloga. Još uvijek sam rastrzana između odjevnih kombinacija.

No, siguran sam da ću do tada izgubiti još pet kilograma. Do sada sam uspješno izgubila tri kilograma u samo tjedan dana. Radujem se vremenu kada ću se osjećati privlačno. I samouvjerena, također.

Pa da se pripremim za to, nedavno sam uzela neke nove komade koje jedva čekam isprobati… I mlađa kći Jelene Karleuše Nika otkrila je kako razmišlja o ovim otkrićima. Iako su je obožavatelji poticali da uživa u maturalnoj jer će to biti nevjerojatno iskustvo i da će izgledati sjajno, u početku nije bila tako sigurna.

Nakon nekog vremena Nika je pristala doći na maturalnu zabavu, zbog čega je Jelena odlučila ponosno prodefilirati posebnom haljinom koju je za svoju kćer izradio talentirani dizajner Bojan Petrović. Samo to, i Nika će se na dodjeli diploma pojaviti u elegantnoj plavoj sirena haljini koja elegantno ističe figuru. Jedna od najkontroverznijih pop-folk pjevačica Srbije je Jelena Karleuša Tošić.

Po pjesmi je dobila nadimak “Mali skandal” zbog provokativnih postupaka, izjava i nastupa. Ovaj nadimak savršeno pristaje njezinoj odvažnoj osobnosti, što često dovodi do sukoba s kolegama umjetnicima.

Rođena je u Beogradu 17. kolovoza 1978. godine u obitelji Divne, u to vrijeme cijenjene radijske novinarke, i Dragana Karleuše, kriminalističkog inspektora. Roditelji su je jako voljeli, pružajući joj radosno i bezbrižno djetinjstvo. Dugo nakon što je njihov razvod bio konačan, odlučili su biti razdvojeni na duže vrijeme kako bi ona osjetila ljubav i toplinu ujedinjene obitelji. Nestašno dijete, Jelena je voljela biciklističke utrke i pentranje po drveću.

Uvjerena u svoje sposobnosti, često bi se čudila svom daru da se ne ozlijedi ozbiljno dok se bavi nekim prilično riskantnim aktivnostima. Njezina strast prema onome što je radila održala je životom njen san da jednog dana vodi sklonište, a ne bilo što drugo.

U mladosti je počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje kod oca koji je bio trener vodenih sportova. Nakon brojnih izleta po Jadranu, to je u njoj stvorilo duboko divljenje ljepotama podmorja.

Nikada nije grdila svoje roditelje, nikada nije pokazivala nedostatak prava kada su bili domaćini, na što su bili jako ponosni. Umjesto da traži društvo vršnjaka, privlačili su je ljudi stariji od nje koji su je mogli uključiti u sadržajan razgovor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here