U emisiji je gostovala pop diva Jelena Karleuša, koja je sve ostavila otvorenih usta pričajući o svom trećem braku. Na pitanje da li bi se udala i treći put, Karleuša je rekla “Nikad ne reci nikad”.

– Nisam razmišljao o tome. Ali ja sam mislila na divnu vjenčanicu i super vjenčanje… Ako je moguće, imati super vjenčanicu a da se ne udam… Mogu imati spektakularno vjenčanje na nekom videu, da dobijem sjajnu vjenčanicu.. .

Očekuje da će joj budući partner biti podrška. Kako kaže, to nije pronašla ni u jednom muškarcu iako su svi s kojima je izlazila bili zaručeni i htjeli da se uda za njega. Prstenje koje su joj poklonili još uvijek čuva u kutijici.

Nitko od njih nije bio uz mene u dobru i zlu. Nitko od njih nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kad je bilo loše. “Kada je neko pored mene, neću da ga krijem”, kaže Karleuša. Prema Jeleninim riječima, taj netko treba biti hrabar i jak.

Partner nije samo seks, ljubav i osjećaji partner je i vaš suputnik u svim životnim situacijama. Nikada nisam prestala imati partnera. Vrlo često je moj najbolji prijatelj Zoran Birtašević bio sve što mi je nedostajalo. Prijatelj, rame za plakanje, dadilja, producent.

Osim ovih funkcija crijeva, koje djeluju na imunološki odgovor i mentalno blagostanje, zdravlje crijeva uvelike utječe na cjelokupno zdravlje i dobrobit tijela.

Može se napraviti kratki pregled zdravlja crijeva. Sustav uključuje crijeva kao ključni dio koji je podijeljen na dva primarna dijela: tanko crijevo i debelo crijevo. Tanko crijevo se sastoji od tri segmenta; duodenum, jejunum i ileum.

Ovaj organ upija vodu i elektrolite, ima zadaću formiranja i eliminacije stolice. Osim toga, zaronit ćemo u crijevni mikrobiom: ogromna zajednica mikroorganizama, uključujući bakterije, viruse, gljivice i tako dalje, koji se zajedno nazivaju crijevni mikrobiom i broje se u bilijunima. Mikrobiom obavlja nekoliko važnih funkcija unutar tijela, s probavom složenih ugljikohidrata, vlakana i drugih tvari koje djeluju kao primarna funkcija budući da su one obično teško probavljive.

Štoviše, jačanje imunološkog sustava je vitalno jer povećava učinkovitost i također pruža otpornost protiv drugih štetnih patogena. Također proizvodi određene vitalne vitamine poput vitamina K i B12. Crijeva su također značajno uključena u sintezu vitalnih vitamina, poput vitamina K i B12. Iako kronični stres narušava rad crijeva i mikrobiom, redovita tjelesna aktivnost poboljšava zdravlje crijeva.

Zdrava crijeva definiraju različiti pokazatelji, a jedan od najosnovnijih stvari koje pomažu u održavanju zdravlja crijeva je dobar san. Funkcija crijeva trebala bi biti normalna i redovita, sa stolicom koja nije zatvorska ili rijetka. Osim toga, ne bi trebali postojati povezani simptomi nelagode poput nadutosti, grčeva ili boli.

Upalna bolest crijeva uključuje kroničnu upalu crijeva i uključuje stanja poput Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa. Bakterije, virusi ili paraziti prisutni u crijevima mogu uzrokovati crijevnu infekciju i rezultirati simptomima poput bolova u trbuhu i proljeva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here