Pop-folk pjevačicu Gogu Sekulić prije samo nekoliko dana udario je automobil u blizini njene kuće, a kasnije je prebačena u Urgentni centar, gdje joj je ukazana pomoć.

Prvi put nakon nesreće oglasila se na društvenoj mreži Instagram, popratila fotografijom koja je uznemirila njezine pratitelje. Na sebi je imala plavu ljetnu haljinu. Lice joj je bilo nasmijano, ali nešto je uznemirilo njezine pratitelje. U nesreći je ozlijedila stopalo. Izgleda vrlo slabo, na čelu joj se jasno vide bore od brige i izgleda vrlo umorno.

Ali ipak, najviše od svega, izgleda jako tužno. Pokušava se nasmiješiti, ali njezina usna ne može sakriti duboku tugu u očima. Bila je u vidnim bolovima i jedva je uspijevala napraviti svaki korak u posljednjih nekoliko tjedana. Nakon rastave od partnera patila je od slomljenog srca.

No najviše joj je žao zbog nevjere o kojoj se pričalo jer mu je vjerovala više nego ikome. Iščupao joj je srce, zabio ga u zemlju pred novim ljubavnikom. Izvorni tekst ne smije izgubiti nikakvu informaciju i dalje sadržavati pojedinosti u kontekstu, a ton treba ostati žalostan i ispričan.

Imala je zavoj na ruci, a vrat joj je bio pričvršćen ovratnikom i pisala je.

Dragi moji, u ponedjeljak sam imala prometnu nesreću na zebri gdje sam čekala prolaz. Hvala Bogu, živa sam i barem sam bila sama dok je dijete bilo u vrtiću. U Urgentnom centru sam radila pregled cijelog tijela da provjerim. Trenutno se osjećam čudno, ali svjestan sam da nema krvarenja ili prijeloma, iako sam začepljen i imam jake bolove.

Ispod površine daje se primjer takve priče nadležnim tijelima da naprave Reakciju na ponašanje dostavljača hrane. Zahtijevanje bahatog ponašanja, vožnja nogostupima i nepoštivanje prometnih znakova ne bi smjelo biti norma.

Moramo zaštititi svoju djecu i voljene osobe sprječavajući potencijalno gore ishode, ja, na primjer, čuvam njen um od hladnog pogleda vozača koji me udario.

Stvari koje stvarno ne mogu razumjeti nažalost sutradan je taj vozač nastavio svoj posao na sreću bez ikakvih posljedica jer ja ovo stvarno ne mogu razumjeti. Dobrih ljudi još ima, barem – na vrijeme su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Liječnici i medicinske sestre zahvaljuju na stručnosti i brzom radu. Nakon što se oporavim, nastavit ću s nastupima na pozornici prema planu i promovirati svoj novi album. Brinuti! p.s. Hvala mojoj obitelji, prijateljima, suradnicima, kolegama i obožavateljima na podršci i lijepim riječima.

To je jedan pogrešan korak prema povećanju šanse za izbijanje prištića i drugih problema pri rukovanju masnom kožom tijekom vrućih ljetnih dana. Razmotrite ove savjete za njegu masne kože. Česte promjene vremena često stvaraju probleme osobama s masnom kožom, jer te promjene ponekad rezultiraju pojačanim lučenjem znoja i sebuma.

Ova mješavina znoja i ulja može djelovati kao demon koji začepljuje pore i dovodi do akni i neujednačenog tena. Slijedite jednostavnu njegu masne kože. Čišćenje u dva koraka Čišćenje s dvostrukim dodirom važno je za masnu kožu, osobito kada se vrijeme naglo promijeni, što uzrokuje brzo nakupljanje znoja, kao i višak masnoće.

Započnite s nježnim sredstvom za čišćenje bez ulja kao prvim korakom u svojoj rutini njege kože. Dvostruko očistite lice, savjetuje dermatolog dr. Vidushi Jain. Ovo će ukloniti prljavštinu, šminku, znoj, pa čak i sitne mrtve čestice kože s površine vaše kože. Također, kako biste izbjegli izbijanje prištića zbog naglih promjena vremena, osigurajte da sredstvo za čišćenje ima oko 1-2% salicilne kiseline.

Slijedi hidratantna pjena za čišćenje lica koja u potpunosti čisti kožu ispiranjem svih nečistoća, a pritom ne dopušta da se koža isuši. Tako ćete osvježiti svoju masnu kožu, a da je ne isušite. Ono što se preporučuje za masnu kožu je neumoljiv piling jer učestalost fluktuirajućeg nakupljanja mrtvih stanica može uvelike pridonijeti značajnoj veličini pora.

Alternativno, možete koristiti 2-3 puta tjedno piling s blagim pilingom koji sadrži glikolnu kiselinu ili mliječnu kiselinu. Takve komponente pomažu u učinkovitom uklanjanju mrtvih stanica kože, čineći kožu glatkom i smanjujući njezinu osjetljivost na akne. Preporuča se izbjegavanje abrazivnih pilinga jer bi mogli iritirati kožu i potaknuti više lučenja masnoće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here