O novom partneru i emocijama, iznenađenjima koja nam uskoro sprema, otvoreno je govorila u intervjuu za Kurir; otkrila nam je i na što svakodnevno troši velike količine novca.

Na samom početku razgovora Jelena je s nama podijelila dojmove sa svoje koncertne turneje. Pri čemu pjeva na trgovima diljem Srbije gdje obara sve rekorde posjećenosti.

Pjevam 30 godina, ali u mnogočemu sam bio spriječen da svoj posao radim onako kako smatram da to zaslužujem i kako je moja publika htjela. Nisam imao tu šansu jer se moj rad nije poštovao na pravi način, a sada sam dobio priliku.

Mislim da to opravdavam, a to pokazuje i broj ljudi na koncertima i trgovima koji dolaze u rekordnom broju. To sam i očekivao jer sam bio jako dugo vezan. Sada kada sam se odvezao, pokazao sam da imam puno energije i želje da dam sve od sebe i da je publika pokazala da me je jako željna.

Očekivao sam da će biti dobro, ali ne ovako dobro. Ponosna sam na svakom koncertu, doslovno sam na rubu suza.

Tvoji nastupi tijekom 2000ih u Sava Centru ostaće zauvijek upamćeni u analizama domaće estrade. Silazila si na binu sa tavanice “Dior”-om, imala si krevet na bini… Mnogi su se začudili što te nije bilo među onima koji su prošetali crvenim tepihom na otvaranju rekonstruisanog Save Centra.

Bio sam pozvan, ali taj dan smo snimali reklamu. Jedna vrlo važna, zanimljiva, dijamantna reklama. To je mala parodija na sva događanja.

Što možemo očekivati ​​od vas ovog rujna?

Očekujte nevjerojatne stvari.

Priča se da bacate svoj parfem.

– Neću ti ništa reći (smijeh). Pazi, da ti iz Kurira ne kvariš svako iznenađenje, ti ne bi bio ti. Puno lijepih stvari će se dogoditi u zemlji, a i izvan granica naše lijepe zemlje. Diljem svijeta održavaju se vrlo važne modne revije, a nakon toga i mnoštvo iznenađenja…

Osjećam da sam zanimljiva i dizajnerima iz cijelog svijeta jer ću na jednu od tih modnih revija doći u tako dobroj formi. Ne znam, još ne mogu reći koji, ali bit ćete šokirani. Ne možete ni pogoditi.

Čuo sam da se radi o marki s početnim slovom B.

– Dečko, ne kvari svako iznenađenje ovdje. Došli ste nam pokvariti iznenađenja (smijeh) Na koji biste koncert domaćih i stranih zvijezda htjeli ići, a da niste tamo?

Žao mi je što nisam bila na Senidinom koncertu na Tašu, Sam što sam bila super. Zadnji put sam bio na Tašu dok je pjevao Dje, tamo krajem devedesetih, onih burnih devedesetih kad su se preko noći stvarale zvijezde divovi. Voljela bih do Čole dok se on i ja još selimo. Ja bih trebala plesati, a on pjevati.

Od stranih zvijezda tu su Adel, Weekend, Jastin Biber, Cardi B, Madonna, Cher i legende. Umislila se i takva će i ostati. Napravila sam modnu reviju s njezinim dečkom. Presvlačio se pored mene i potpuno se razgolitio. Mogu reći da Shera ima ukusa u svakom smislu. Kad ima tako mladog i darovitog dečka onda će dugo pjevati.

Kako ste privatno ovih dana. Je li to napokon mirna luka?

“veliki koncerti”. ja nezadovoljan- ne mogu i nemam pravo da kažem da sam umoran jer sada živim svoj san i radeći ono što sam trebao da radim 30 godina morao sam da pređem svet da dođem u srbiju svet me je prvi prepoznao

Iskreno, nemam nalogodavce da te otvoreno i službeno zezam. Kad vidiš muškarca pored mene, to je to. Potrebno je puno principa da biste mogli stajati uz mene. Za to sam krivila svog, još uvijek, muža. Jer žena poput mene mora imati muškarca koji zna stati pored mene i ispred mene da me zaštiti.

A ja to nikad nisam imao pa kad vidiš nekoga pored sebe i ispred sebe a to nije moj prijatelj i producent—nekoga tko će imati dovoljno snage i hrabrosti da voli ženu poput mene i da nema problema sa onim što mediji će pisati, on će imati hrabrosti stati pored mene i ja ću imati pravo reći da je on moj partner – onda neću biti više od klinca princa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here