Baka Praset je zanimljivom glasovnom porukom pozvao Jelenu Karleušu da dođe kod njega u stan i uživo porazgovaraju o svemu. Na što je Karleuša prvo šokirano uzvratila, rekavši mu da je dugo čekala taj poziv ali da je onda morala da mu ga “da” jer tako to ide kod “starijih teta”.

Jelena je sada za Kurir potvrdila da nije riječ o umjetnoj inteligenciji (AI), kako se spekulisalo u medijima, već je glas u poruci zaista njen.

“Zašto svi misle da je to AI? Je li tako zvučalo? Svatko tko me poznaje zna da sam to bio ja. Probudio sam se prije nastupa s ovim klincem jer mi je poslao glasovnu poruku. Pomislila sam, ‘oh, čovječe, nešto u njegovom stilu gluposti’ Proziva me godinama i onda je rekao “Ma daj mama godinama, oh onda sam mu godinama kasnije to uzvratila”, ali ne, očito sam bila draga i zanimljiva Vidite da je to viralno.

Morao sam mu reći što bi svaka ozbiljna starija teta rekla da bih ja htjela ići na taj njegov live On je za mene blesav, ali mislim da bi to bio najgledaniji uživo ikada – rekla nam je JK .Podsjetimo, u toj audio poruci Jelena je YouTuberu poručila sljedeće:

Dobro veče Bako, mislim Prase, institucija! Nije moj seksi glas. Upravo sam se probudio. Jer idem na nastup, pa se idem spremiti.

NARAVNO da ću doći. Očekivao sam taj poziv; ali moram ti reći kasnije… znaš kako to ide kod nas starijih teta poručila je pop zvijezda u poruci.

Intrigantne informacije o dupinima otkrivaju da su oni izvanredna bića oceanskih dubina. Poznati po svojoj iznimnoj inteligenciji, zamršenim društvenim sustavima i nježnim vezama s ljudima, dupini su među najatraktivnijim stanovnicima morskih dubina. Oni su dio obitelji kitova zubatih i postoji oko 90 različitih vrsta.

Ono što doista izdvaja dupine kao neke od najinteligentnijih životinja prisutnih na ovom planetu je njihova komunikacija i socijalizacija. Nevjerojatna kod dupina je sposobnost komuniciranja: oni prenose poruke jedni drugima koristeći zvukove, među kojima su klikovi i zvižduci te razni zvučni signali.

Zvižduk je akustična značajka za svakog dupina, slično imenu, koja može pomoći pri samoidentifikaciji među pratiteljima. Veze na daljinu se stoga mogu održavati u kontaktu putem ovog oblika komunikacije u mračnim i dubokim uvjetima unutar oceanskih voda. Osim što su inteligentni, dupini su i vrlo društveni sisavci. Često ih se vidi kako klize tik ispod površine vode uz čamce i ponekad iskaču, radeći salto ili se igrajući predmetima, koji mogu biti lopte ili možda samo neke plutajuće morske trave.

Takvi postupci impliciraju da dupini pronalaze zadovoljstvo u igri i zabavi – nešto što se smatra znakom visoke inteligencije. Također su vrlo druželjubivi, žive u grupama poznatim kao “jata” od svega nekoliko članova do čak 100, ovisno o vrsti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here