Pjevačica Ružica Čavić otkrila je da je kolegica Goca Tržan prije nekoliko godina napala njenog muškarca.

Ružica je na jednoj od emisija otkrila što se prije mnogo godina dogodilo između Goce Tržan i njezinog supruga u Herceg Novom.

– Prišla mi je i rekla mi da je moj muž dobar dečko – ispričala je Ružica situaciju koja se dogodila prije dva desetljeća, a koja se ponavljala.

Još jednoj situaciji svjedočio je predsjednik Saša Milošević Mare.

Treba vremena, ona mi opet priđe i kaže mi da je on dobar dečko. Treći put ona priđe, a ja joj kažem: “Goco, moj muž”. Nakon toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da uđe u Gocin bend.

Jedva je pristao i Mare mi kaže: “A ti ga pusti kod Goce”. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim – rekla je takmičarka, a Goca je uz osmeh potvrdila tu priču.

Goca je veoma srećna u braku, iako je od supruga starija čak 14 godina

Tržan je u braku s Ivanom Marinkovićem s kojim ima kćer Lenu, a sadašnjeg supruga Rašu Novakovića upoznala je baš kad je proživljavala razvod.

Prema riječima Goce Tržan, muškarca koji će joj osvojiti srce upoznala je u Novakoviću kada je bio 14 godina mlađi od nje.

Bila sam sva u komadima jer sam se u to vrijeme razvodila, ali on je jednostavno pristupio tome tako otvoreno, tako iskreno i hrabro i potpuno bez rezerve da me to nakon nekog vremena konačno osvojilo.

Nisam tada znala gdje će odbiti pjevačicu – prisjetila se.

Raša svoju kćer Lenu doživljava kao dijete.

Vrlo posesivan zaštitnički nastrojen otac. Spomeni dječaka, odmah se naježi. Ja mu kažem: “Aman, čovječe, pusti je”. Asha je čovjek koji jako dobro zna balansirati između nas dvoje, pogotovo kada smo oboje sramežljivi – priznala je Goca Tržan u emisiji “Na večeri u“.

Stvaranje pijeska odvija se podmuklo i polako, mnogo puta bez ikakvog upozorenja, da bi se kasnije manifestiralo kao jaka, nesnosna bol u križima, osobito ako ometa protok ili se nakuplja u velikim količinama. Bubrežni kamenci mogu utjecati na osobu bilo kojeg spola; iako je tri puta u muškaraca nego u žena uobičajena pojava, ali ovaj scenarij se promijenio u posljednjih nekoliko godina s povećanjem slučajeva u žena.

Ostali čimbenici koji doprinose mogu uključivati ​​promjene prehrane, pretilost i visoki krvni tlak. Najprisutniji je u područjima vruće, suhe klime i vlažne klime uz prehranu bogatu solju i mesnim proizvodima. Ova bolest se obično prvi put javlja između 30-50 godine života. Oko 50% slučajeva ima recidiv unutar 5 godina od početka bolesti.

Nadalje, poremećena funkcija bubrega nešto je što može doživjeti veliki postotak pojedinaca. Koji su načini da se otkrije? Pijesak u bubregu često je slučajan nalaz pri rutinskom ultrazvučnom pregledu mokraćnih puteva ili abdomena. Česti su pacijenti asimptomatski, a kada i jave simptome, radi se samo o pritužbama na osjećaj težine u donjem dijelu leđa. Pet manifestacija koje ukazuju na prisutnost pijeska u bubrezima.

Druge karakteristike nakon što postane stabilne mogu biti: Bol u donjem dijelu leđa ili donjem dijelu boka može se pojaviti kao stalna, bolna bol ili alternativno, može se osjećati oštro, osobito kada zrnca pijeska prolaze zajedno s urinom. Osoba može osjećati učestalo mokrenje s mutnom mokraćom koja ponekad može imati mrlje krvi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here