Baki B3, učesnik rijalitija-pjevač, ponovo ulazi u rijaliti u specijalnom nastupu u “Elitu”.

Već na samom startu otkrio je što će mu najviše nedostajati. “Idemo na ekskurziju. Jako sam vezana za svoju djecu.

Moj sedmogodišnji sin kaže ‘tata, idem raditi, zaraditi novac..’ Teško mi je.. Bitno mi je čuj ih, ide se u vrtić, ide se u prvi razred.”

Gioleta nije bilo briga. Puno sam napredovao, realnost za mene nije život. On me već drugačije vidio, uvijek sam ga pitala što misli o svemu.

On je donosio važne odluke u mom životu i karijeri, bio je tu u presudnim trenucima. Što ako ne uđem, spremio sam nove pjesme. Luna je opravdala svoje greške

“Marko i ja nismo imali problema. Luna je sada ozbiljna, ima svoju obitelj, sretna je. Opravdala je svoje greške.

Nije mijenjala krevete, nije skakala s k na k”, rekao je plesač.

72-godišnji pjevač Riblje Čorbe Bora Đorđević preminuo je od upale pluća. Primljen u bolnicu u Ljubljani zbog akutne upale pluća. Nakon toga su mu se pojavili drugi problemi i nekoliko je dana njegovo stanje također zahtijevalo respiratorsku potporu. Nedavno je stavljen na respirator nakon što mu se zdravstveno stanje prije nekoliko dana počelo pogoršavati.

Dugo se borio s teškom bolešću. Neposredno prije Nove godine dobio je upalu pluća, zbog čega je otkazan njegov koncert u Nišu. Liječnik mu je posebno zabranio bilo kakav fizički napor jer bi to bio aktivan oblik i mogao bi pogoršati zdravstvene probleme. “Pobijedit ćemo ovu bolest i vidimo se uskoro”, poručio je Bora organizatorima u borbi s bolešću.

Nije uspio pobijediti u toj borbi u to određeno vrijeme. Bora Đorđević je rođen 1952. godine u Čačku. Osnovnu školu završio je u rodnom gradu, ali su ga zbog nekoliko pravnih problema napustili srednju školu. Njegovi roditelji su se iz Čačka preselili u Beograd kako bi skinuli sramotu koju su svojim postupcima izazvali.

Bora je završio petu gimnaziju u Beogradu, nakon čega je upisao Pravni fakultet. Dvije godine kasnije shvatio je da to nije njegov put i prijavio se na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu.

Nakon što je odbijen za školu glume, kasnije će diplomirati na FDU-u s diplomom organizacije. Godine 1978. suosnivač je Riblje čorbe. Tijekom karijere koja traje više od 45 godina, stvorili su 20 studijskih albuma i osam snimaka uživo do najnovijeg albuma “Da tebe nije” za City Records.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here