Tanja Savić ovo je ljeto imala puno posla jer se uz redovite nastupe morala baviti i pripremama za spektakularni koncert koji će se održati 23.11. u Beogradskoj areni, povodom proslave 20 godina karijere.

Uspjela je ipak ukrasti nekoliko dana i sa svojim odabranikom Mukijem otići na kratki odmor, a izbor je pao na Kretu, gdje su iznajmili apartman u jednom ekskluzivnom hotelu.

Tanja je sa svojim pratiteljima htjela podijeliti trenutke opuštanja u bazenu. Fotografije su izazvale brojne reakcije.

“Volim sretne ljude jer iz mene izvlače nešto predivno”, “uživaj Tanja, zaslužila si”, “bila je najljepša i ostala”, “baš je lijepo. baš kao ti” neki su komentari mojih prijatelja.

“Odmah nakon godišnjeg odmora vratio sam se organizaciji koncerta, a već sam imao sastanak s direktorom jer osim glazbe publici želim pružiti i nezaboravnu scensku atmosferu”, rekao je vlasnik hitova poput Zlatnika, Tako mlada. , Gde ljubav travelen, Incident i mnoge druge.

Naše istraživanje otkrilo je najučinkovitije i najučinkovitije načine čišćenja drvenih podova. Dok mnogi potrošači odabiru drvene podove zbog udobnosti, čvrstoće i izdržljivosti, mora se zapamtiti da se takve površine suočavaju s puno sredstava za habanje. Svakodnevne aktivnosti, prolijevanje, učinci grebanja i oštećenja uzrokovana kućanskim predmetima zajedno s vašim kućnim ljubimcima mogu ostaviti negativan utjecaj na vaš drveni pod.

Štoviše, čimbenici koji obično pogoršavaju štetu uključuju premještanje namještaja, nošenje cipela unutra i dječje igranje tvrdim igračkama. kako biste spriječili grebanje ili otupljivanje, svoj drveni pod morate čistiti redovito i pravilno. Za one koji traže profesionalnu konzultaciju o savjetima za čišćenje parketa, Carolyn Forté može dobro opravdati svoju funkciju izvršne direktorice laboratorija za čišćenje Good Housekeeping Institute.

Bilo da se radi o savjetu o rutinskom održavanju ili preciznoj metodi čišćenja za rješavanje teške prljavštine, Fortéov savjet lako je primijeniti. Ne zaboravite da zahtjevi za održavanje mogu varirati ovisno o drvenom podu. Međutim, potrebna je njega promjena iz nekoliko razloga kao što su vaš stil života i količina dnevnog prometa koji vaši podovi mogu podnijeti.

Kako održavate drvene podove trajno čistima? Štoviše, često metenje ili usisavanje vašeg drvenog poda pomoći će vam uštedjeti vrijeme i ublažiti potrebu za intenzivnim mokrim čišćenjem. Svakodnevno održavanje metlom ili krpom od mikrovlakana omogućit će vam učinkovito uklanjanje prašine, prljavštine i mrvica koje su se nakupile tijekom dana i stoga uistinu učinkovito. Isto tako, ovaj način metlanja osigurat će da ne grebete površinu poda.

Jedan od načina da svoj drveni pod održite čistim je usisavanje svakih nekoliko dana, ovisno o tome koliko je vaše kućanstvo aktivno. Najbolja oprema za ovaj posao je usisavač s spremnikom jer ima dugačku ovalnu četku za pod koja lako ulazi u kutove. U slučaju da posjedujete samo uspravni usisavač, trebali biste isključiti rotirajuću četku kako biste spriječili ogrebanje ili oštećenje podova, navodi Forté. Kako pravilno čistiti drvene podove?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here