Večeras veliko slavlje jer je ovo uoči otvaranja Sava Centra, gotovo kompletno okupljanje na jednom mjestu svih estrada!

Na ovaj veliki događaj za srpsku prijestolnicu među prvima su stigli Milan Marić i Radoš Bajić, kao i Žika Jakšić koji nije želio da se slika bez naočala jer, kako kaže, mora na operaciju kapaka, a u pratnji je bio i gospođa poznata u svijetu ljepote estetska kirurginja Ana Malivuković koja je bila sa suprugom, a zatim su počeli pristizati i drugi gosti.

Pravo iznenađenje ispala je i Lepa Lukić svojim stajlingom, s obzirom da se na crvenom tepihu pojavila u gotovo istoj kombinaciji kao Haris Džinović.

Obje su bile u košuljama s cvjetnim motivima – on je bio zelen i tamne boje, a i ona. No ono što je svima privuklo pažnju je ružičasti šešir. To je Harrisov zaštitni znak.

Osim njih, tu su bili i Ana Bekuta koja je sve razveselila elegantnim izdanjem te Zejna Murkić, Marija Mikić sa suprugom, Ana Stanić, Sale Tropiko, Peđa Jovanović, Željko Samrdžić i drugi.

Naše istraživanje pokriva najučinkovitije i najučinkovitije načine za održavanje čistih drvenih podova. Iako mnogi kupci odabiru drvene podove zbog njihove udobnosti te njihove izdržljivosti i dugovječnosti, ne može se poreći da se te površine mogu dosta habati. Svakodnevne aktivnosti, prolijevanje, grebanje, oštećenje kućanskih predmeta i oštećenje od kućnih ljubimaca moglo bi oduzeti sjaj vašem drvenom podu. Završna obrada bi se mogla istrošiti ili izgrebati. Zato je takve podove neophodno zaštititi i održavati. Uz samo malo prevencije i redovitog čišćenja, svoj drveni pod možete jednostavno održati blistavim.

Nadalje, pomicanje namještaja, nošenje cipela unutra i igranje djece tvrdim igračkama pogoršat će štetu. Redovito i pravilno čistite svoj drveni pod kako biste spriječili ogrebotine ili otupljivanje. Ako ste u potrazi za profesionalnim savjetom o tome kako pravilno očistiti drvene podove, Carolyn Forté, izvršna direktorica laboratorija za čišćenje na Good Housekeeping Institute, daje vrlo jasne i jednostavne upute.

Bilo da se radi o savjetima o rutinskom održavanju ili pristupu detaljnom čišćenju za uklanjanje agresivne prljavštine, preporuke tvrtke Forté lako su izvedive. Međutim, imajte na umu da se potrebe za održavanjem mogu razlikovati s drvenim podom jer će potrebna njega ovisiti o nizu čimbenika. Potrebna njega razlikovala bi se ovisno o nekoliko čimbenika kao što su vaš stil života i količina dnevnog prometa koji vaši podovi mogu podnijeti. Što je područje aktivnije, podove je potrebno češće pomesti, a manje ribati.

Kako najbolje osigurati da drveni podovi ostanu čisti 24/7? Na ovaj način, redovito metenje ili usisavanje vaših drvenih podova uštedjet će vam vrijeme i poštedjeti vas potrebe za čestim teškim mokrim čišćenjem. Kako bi pod bio bez ogrebotina, treba ga svakodnevno pomesti metlom ili krpom od mikrovlakana kako bi se uklonila prašina, prljavština i mrvice nakupljene tijekom dana.

Kako bi bili čisti, prljavština se usisava s vaših drvenih podova svakih nekoliko dana — učestalost ovisno o prometu u kućanstvu. U idealnom slučaju, koristite usisivač s spremnikom s dugom, ovalnom četkom za pod koja lako ulazi u uske prostore. Ako imate samo uspravni usisivač, isključite njegovu rotirajuću četku kao mjeru zaštite od grebanja ili na drugi način oštećenja podova, navodi Forté. Kako pravilno očistiti drvene podove?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here