Neugodnost na početku njegove karijere bila je kada je morao platiti ulaznicu za vlastiti nastup Peđa Medenica svojedobno je objasnio kako je došlo do ove nevjerojatne situacije.

– Platio sam ulaz na svoj nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio poluanonim. Kad sam došao pred diskoteku, voditelj mi nije odgovorio… Bila je gužva ispred diskoteke, progurali smo se. I kad sam došao do ulaza, tražili su da platimo… Nisu me poznavali, a ja sam platio – ispričao je jednom prilikom Peđa domaćim medijima.

Mednica je nedavno otkrio da nije ni sanjao o tome da postane javna osoba. Podsjetimo, u domaćoj javnosti diglo se bura nakon što je učesnica “Elite” Jovana Cvijanović izjavila da popularni pjevač Peđa Medenica vara s njom njegovu suprugu.

Tada sam bila maloljetna i tada sam ga jako poštovala kao osobu, lagao mi je da me poštuje. Upoznali smo se u Tršiću, razmijenili brojeve, on mene zove na neko gostovanje, a mi na kraju završimo kod njega u stanju i vodimo ljubav – počela je, pa nastavila: ”

– Kasnije sam ga guglala i saznala da je u vezi 15 godina i vidjela sam da nemaju djece, lagala bih kad bih rekla da ga nisam tražila. Za mene je to bila prava ljubav, pričali smo bez prestanka, rekao mi je da me voli.

Nakon dvije godine sam upoznao njegovu ženu kad mi je dao karte za svoj nastup, rekao mi je da će biti žena i kad sam je vidio došao sam u zemlju propasti. Posvetio mi je pjesmu “Ne lupaj mala”, to je sigurno istina. To je bilo kad sam imao 21 godinu.

Poslije mi se nije javio 3 dana zbog trbuha, a onda smo prekinuli. Neću govoriti o tome kakav je bio naš intimni život. Moji roditelji su bili užasnuti kada su čuli za našu vezu – rekla je Jovana.

 

 

 

 

Tajna hlađenja vašeg automobila u samo jednoj minuti. NEMA POTREBE ZA PALJENJEM MOTORA. NEMA KLIMA UREĐAJA. “Japanski” način pomoći će vam da rashladite unutrašnjost vozila s dodatnih 10 ºC u roku od 5 minuta potpuno besplatno. Tipična situacija nakon duljeg ostavljanja automobila parkiranog na suncu je povratak u vrlo toplu unutrašnjost, ako nije gotovo unutarnja temperatura poput saune.

N1 Beograd javlja da temperature u automobilu mogu doseći i 60 stupnjeva Celzijusa. U idealnom slučaju, kako bi se spriječila ovakva nelagoda, automobil bi se parkirao na zasjenjenom mjestu ili negdje gdje nije izravno na suncu. Naravno, to nije uvijek moguće.

Za borbu protiv, pokušajte koristiti suncobrane na otvorenom, zatamniti i spustiti prozore. Barem će unutrašnjost vašeg automobila i dalje izgledati poput peći. Srećom, postoji jedan način koji može brzo sniziti temperaturu u vašoj pećnici za deset stupnjeva Celzijusa u samo jednoj minuti, a da pritom ne morate paliti motor ili klimatizacijski uređaj. Zatim otvorite oba prozora vašeg vozila i zatvorite sva vrata. Pričekajte trenutak da užareni zrak izađe, nakon čega upotrijebite svoje ruke kao i potrošačke proizvode kao što su lopatice ili mreže za pecanje kako biste povukli ili udarili hladan vanjski zrak unutra tako da se vaše vozilo osjeća kao visoka peć.

Čuveni japanski trik je samo otvoriti jedan prozor automobila i mahnuti kako bi se otvorila i zatvorila vrata s druge strane, neprestano, bilo da su to vozačeva ili suvozačeva vrata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here