Godine 2007. Viki Miljković i Dragan Tašković iz Taška odlučili su svoju dugogodišnju ljubavnu vezu okruniti brakom. Suočeni s protivljenjem obitelji zbog velike razlike u godinama i zbog toga što je Tašković već bio u braku, njih dvoje nisu pokolebali u ljubavi jedno prema drugome i marljivo su radili na njegovanju odnosa. Trinaest godina kasnije, nakon 13 godina zajedničkog života, napokon su se odlučili vjenčati i jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

Sada, nakon 16 godina, njihov brak velika je stvar za svaki par. Vikin otpor pri prvom susretu s Tašketom pobudio je sumnju njezine obitelji kad su ostali kao jedno; ipak je emigracija ipak dokazala predanost. Čekajući, Vika je često zamišljala svoje vjenčanje, zamišljajući sebe u lijepoj bijeloj haljini.

Haljina je bila pripijena bijela sa zlatnim detaljima, savršena za trudnu mladenku da istakne svoje obline. U ovom posebnom trenutku pridružili su joj se ne samo njezini najbliži, već i sin Andrej koji je bio dio njezinog životnog puta. Taj trenutak bio je toliko osoban, ali ipak toliko sreće koju je Vika podijelila sa svojom kumom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ono se toga dana promijenilo, preraslo u nešto više, a s godinama se samo produbljivalo, konkretno kroz zajednički rad na “Zvijezdama Granda”. Dok većina misli da je prilika za roditeljstvo odavno prošla, Viki dokazuje da za ostvarenje snova nikad nije kasno. “Bad Luck” bio je naziv albuma s kojim je otpjevala svoj glazbeni put početkom 90-ih; izlazi 1993. godine.

Publika je vrlo brzo prihvatila ovaj prvijenac i tako započinje njezina uspješna karijera. Rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu. Istaknuta ličnost balkanske glazbene scene, Viki Miljković svoje glazbeno putovanje započinje 90-ih izdavanjem svog prvog albuma “Bad Luck” 1993. godine.

Prekretnica je bila 2003. kada je objavila album Mahi, mahi koji je na Balkanu prošao izuzetno dobro. Prve pjesme kao što su “Coca-Cola”, “Samo da si tu” i “Milijun dolara” podivljale su publiku na koncertima i proslavama. Postala je zvijezda pjevačica koja je hipnotizirala javnost emotivnim interpretacijama. Osim talenta za muziku, Viki je postala poznata po dugogodišnjoj ulozi u žiriju “Zvezda Granda”.

Jednako važan bio je Vikin javni nastup i suradnja u žiriju što je dodatno pojačalo učinak. Ona je odana supruga i majka, a život dijeli s Draganom Taškovićem Tašketom, također poznatim producentom i aranžerom. Njihov sin Andrej rođen je 2007. godine, više puta je prva asocijacija na Vikin svijet. Viki stalno ističe supruga i sina koje prepoznaje kao svoju primarnu podršku.

Uspjela je zadržati svoju relevantnost i popularnost prilagođavajući se konkurenciji i promjenjivim vremenima tijekom svoje karijere. Upravo ju je nepokolebljiva predanost kvaliteti, u kombinaciji s njezinom kreativnošću, učinila legendom narodne glazbe. Osim toga, Viki je vrlo aktivna u humanitarnim aktivnostima, posjećuje humanitarne akcije i pomaže najnemoćnijim ljudima.

Viki Miljković je, međutim, puno više od primjera uspješnosti, predanosti i duboke strasti prema glazbi. Njezina poniznost i suosjećanje podižu joj ugled među vršnjacima. Njezino putovanje pravo je svjedočanstvo talenta, otpornosti i vitalnosti – ne ostavljajući nikakvu sumnju u njezin utjecaj na buduće ambiciozne izvođače.

Totalni uzor sa dušom punom ljubavi i brige, što se ogleda u njenim pjesmama i dobrom odnosu prema životu. Kao umjetnica, Vikiin doprinos nadilazi vrijeme i generacije — osiguravajući njezinu jedinstvenost i važnost unutar balkanske glazbene scene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here