Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila hrvatsku pjevačicu Severinu zbog njenih primjedbi na temu Srebrenice tokom intervjua tokom njenog boravka u Sarajevu (Severina) poslala joj je šokantne poruke putem Instagrama kako bi se dopisivala sa Jeleninim još zakonitim suprugom Duškom Tošićem.

Sudeći po javnim porukama koje je Kaleuša objavila na svom Fejsbuk nalogu, bivši fudbaler poslao je nekoliko poruka Severini, koja im je odgovorila strogim tonom i sada im se pridružuje, Jele Na je poslala i poruku koja bi se mogla smatrati uvredljivom, a Kalauša jeste. ne duguje joj poruku.

– Velika tortura tjera čovjeka na bol i sramotu. Pojedi taj sendvič i ne spominji više mog sina – napisala je Severina Jeleni nakon što je osudila komentare hrvatske pjevačice o Srebrenici. – Jedeš spski***** i ne mašuj previše. Pošto se debelu kožu ne plaća ni sendvičima ni novcem, nemate sreće, kao što ste navikli. Radite protiv sopstvenog naroda koji je valjda bio primoran da pati, pa ste spremni da sebe i svog oca i sina nazovete genocidom! odgovorila joj je Elena. Nakon ovoga, Severina je vjerovatno pokušala naljutiti JK tako što je poslala privatno pismo svom još uvijek zakonitom suprugu Dušku Tošiću, iz čega se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta nije bila srećna da nije zainteresovana.

Seve, kako si? Jeste li u Beogradu? Pa, naći ćemo se negdje na kafi! Da li je efikasan? Haha, pa moram negdje početi. Nisam baš kreativan, zar ne? – Čitajući neke od Tošićevih poruka, Severina mu je jednom ljutito odgovorila: – Izvini, ne razumem šta želiš? Nismo ni poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste navikli da pišete ovakvim ženama, ja nisam od tih ljudi, pa nemojte da mi pišete – odgovorila je Sevi, na šta je Tošić odgovorio: „Dobro!“ Pozvali smo trojicu glavnih aktera za komentar, ali oni nam se nisu javili. Podsjetimo, Kariuša je 23. maja oštro kritikovao Severinine sramne izjave o srpskom narodu i lažnom genocidu u Srebrenici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here