Cijelo je ljeto provela u uvali Boktor, gdje ima obiteljsku vilu.

Neda je cijeli let dijelila fotografije s mora i pokazivala koliko je uživala u letu, a nerijetko je ostavila bez riječi svojim fotografijama u kupaćem kostimu.

Riječ je o 74-godišnjoj pjevačici za koju mnogi komentiraju da izgleda odlično.

Nakon gotovo dva mjeseca provedena na crnogorskoj obali, pjevačica se fotografijom u kupaćem kostimu oprostila od mora do sljedećeg leta. Zbogom more, zbogom more, idem u planine. Život je čudo”, poručila je Neda na svom Instagram profilu. Na fotografiji je bila potpuno odjevena i nosila je zimsku kapu.

Držala je kokosov orah sa slamkom u njemu kako bi oponašala izgled popularnog koktela na plaži. Preko svog menadžmenta najavila je nastup na ovogodišnjem Exitu. Istaknula je, međutim, da je bila tek početnica kad god se na odmoru okušala u daskanju. Napomenula je i da nije snob niti da je susjedi ne vole te da je pravi razlog nešto sasvim drugo.

Neda također jako pazi na svoje tijelo koje je vitko i fino oblikovano. Od srca se nasmijala, tvrdeći da se dovode pojačanja kako bi se pronašao njezin puž Bob koji je nestao iz bazena. Početkom prosinca očekuje je još jedna promotivna turneja u Makedoniji. Nastupit će na tri festivala: Taksirat u Skoplju 5. prosinca i Pop Rock 17. prosinca.

No, njezina fotografija u ljubičastom kupaćem kostimu zapalila je društvene mreže, a jedan od komentara da se radi o Photoshopu potpuno je razbjesnila pjevačicu. Godinama se nije ovako ljutila.

Ma daj, ti si slabovidan pa ne vidiš što je photoshop, a što nije. I ti me ne voliš, ali me pratiš i nerviraš se i to je ok jer kako me takva osoba može voljeti. Ali zašto imaš potrebu svoju ljubomoru i glupost umotati u šovinizam, a onda to javno obznaniti bez imalo srama i žao mi te. Mogu zamisliti koliko si uzrujan, uh kako si jadan. I tako mi je drago! – rekla je pjevačica.

Luksuzna vila u Boki Kotorskoj

Neda je u međuvremenu otkrila kako je došla do vile u Crnoj Gori u kojoj ljetuje. Ona kaže: ”

Onda sam se zabavljala s Jeleninim tatom, koji je s mamine strane domaći, znaš, kad si zaljubljen sve je lijepo.” Boka je zanimljiva, ima puno toga lijepog – ovo mjesto je za mene bio Saint Tropez. Postala nam je ljetna oaza, rado dolazimo kao obitelj. Unuci se posebno vole zabavljati – rekla je Neda u “Premijera vikend specijalu” i dodala:

Mi nismo zajednica koja živi zajedno. Mi smo zajednica koja živi svoj život. Svi imamo svoj ritam. Ne opterećujemo se. Nama je obiteljski ručak u dva. Volim jesti malo kasnije. Zatim imam vlastiti ručak i kasnije večeru.

Većina ljudi odmah pripisuje fluktuacije šećera u krvi svojoj prehrani, s obzirom na to da na glukozu u našem tijelu može izravno utjecati ono što jedemo. Iako ima najvažniju ulogu, navodi dipl. naturopata i predsjednika udruge Žuto uže na Instagramu, prehrana nije jedini faktor prema kojem se šećer u krvi može poremetiti. U nastavku opisuje najčešće razloge i nudi načine za vraćanje ravnoteže.

Neprehrambeni uzroci neravnoteže šećera u krvi uključuju sljedeće: nedostatak sna ili loša kvaliteta sna, stres, umjetni zaslađivači, hormonska neravnoteža, konzumacija kave bez popratne hrane, nedostatak hranjivih elemenata (vitamina D, magnezija, kroma i vitamina B skupine, osobito B12), poremećaji mikroflore (nezdrav mikrobiom) i mikotoksini (plijesan) mogu utjecati na šećer u krvi.

Neke strategije za regulaciju šećera u krvi uključuju osiguravanje dovoljnog sna, upravljanje stresom i izbjegavanje umjetnih sladila. Tijekom lutealne faze menstrualnog ciklusa osigurajte pravilan san i dovoljan unos masti i proteina te primijetite reakciju vašeg tijela nakon kave.

Obavezno uravnotežite svoj obrok s proteinima, zdravim mastima, ugljikohidratima bogatim vlaknima i puno povrća. Pokušajte ući u sve boje jer boja znači raznolikost vlakana i hranjivih tvari. Također, razmislite o procjeni laboratorijskih testova za nedostatak hranjivih tvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here