Karleuša Tošić ljubav na staklenim nogama i kako je sve to nekad bilo

Najzanosniji par naše domaće javne scene, Jelena Karleuša i Duško Tošić, u braku su od 2008. godine. Njihova veza imala je ogromne oscilacije, a trenutno je brak u posljednje vrijeme vrlo buran i dosta tajnovita je ljubav Karleuše i Tošića. 

Karleuša Tošić ljubav na staklenim nogama – Gde je nestala ljubav?
Nitko ne zna u kojoj su fazi i hoće li se par uopće razvesti, a sve nakon onoga što se dogodilo te tragične Badnje večeri.

Prisjećajući se njihovih ljubavnih izjava koje su opisivale prve dane njihove romanse, možemo se samo zapitati gdje je nestala velika ljubav koja ih je spajala.

Iz skladnog braka dobili su dve prelepe ćerke, Atinu i Niku, a kako je sve počelo Jelena je jednom prilikom otkrila: „Naš brak je počeo od prvog trenutka kada smo se poljubili“, ispričala je JK povremeno detalje iz svog emotivnog života.

U to vrijeme Duško je igrao nogomet u Francuskoj i došao je u Srbiju na odmor. Kad se morao vratiti na pripreme, teško mi je palo, mislio sam da se nećemo dugo vidjeti.

Ali čim je sletio u Francusku, poslao mi je poruku “Spakuj svoje stvari i dođi mužu”. I znaš što sam napravio? Spakirao sam se i otišao kod njega već sljedeći tjedan.

U tom trenutku, ne poznavajući se više od mjesec dana, sanjali su o zajedničkoj budućnosti. Karleuša i Tošić imali su neraskidivu ljubav. Barem se tako mislilo…

Počeli smo živjeti kao u braku, sanjati djecu. I naši su se snovi ostvarili. Uz svog Duška doživjela sam ono o čemu svaka žena sanja. Ostvarila sam se kao supruga i majka, voljena sam ispunjena sretna.

 

 

 

Bliži se 60. Monika Bellucci razmišlja o starenju, izražava zahvalnost Talijanska filmska zvijezda, često citirana kao jedna od najatraktivnijih žena na svijetu, 30. rujna će napuniti 60 godina. O tome i još mnogo više govorila je u nedavnom intervjuu za iO magazin.

Nisam baš uvjeren, ali zašto ga ne pozdraviti. “Ne samo da sam tu nego uživam u ovim godinama barovima u kojima vječito nalazim svježe stvari kad se čovjek ne može boriti ili voditi bitku s vremenom element koji nosi više Snage potrebno je imati razumijevanja pomirite se i zamolite njegovu milost – prijatelji iz prošlosti uvijek su mi bili i uvijek će mi biti važni,” podijelila je.

Ona je nastavak Beetlejuicea: U intervjuu s lijepom i legendarnom Monikom režirao je Tim Burton, kojemu je predloženo da režira i nastavak Beetlejuicea u kojem bi se trebala pojaviti i sama Monika, gdje je također podijelila svoje poglede na ljubav. Srž odnosa odraslih nije u preuzimanju više odgovornosti, već u pronalaženju ohrabrenja u partneru da ispoljite svoju razigranu stranu. #. Nije potrebno C. D. pogrešno reagiranje.

Međutim, radije ne bih ulazio preduboko u analizu jer bi to moglo umanjiti privlačnost. “Opisivanje ljubavi je kao dokumentiranje snova nakon buđenja: kada završite s zapisom, sjećanje postupno blijedi”, istaknula je glumica. U veljači 2023. započela je romantičnu vezu s redateljem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here