Pjevačica Marina Viskovich aktivna je na društvenim mrežama, često dijeli savjete i iskustva o raznim temama, međutim, jednom je iznenadila sve svojim odgovorom na pitanje o poslu, ali je kasnije priznala da se šalila.

Drugim rečima, na pitanje kojim bi se poslom bavila da nije pevačica, Marinin odgovor je bio kao da koristi stopala. “Udala bih se za milionera koji nikad nije došao kući, lakirala nokte, učila bi domaćice kako da slažu odjeću po boji, išla na ples u bazenu i maltretirala konobare koji nisu bili prijateljski raspoloženi kada bi me vidjeli”, napisala je, a zatim otkrila da je ipak se šalim:

Šalim se, naravno, ja sam umjetnička duša, tako da mi je sve što ima veze sa psihologijom naravno najdraže. Osim toga, u jednom od izvještaja, Viskovich je priznala da se plašila udaje. – Cijeli život sam bio paranoičan zbog udaje. Mislila sam samo na strast, naporan rad, osvajanje emocija, kao da postajem nečija lutka „čuvar“. Kao da će me mrak, čitanje braka, progutati. Nisam sigurna da bi me neko razuverio – bila je iskrena.

Zabranjuje fanovima da joj prilaze tokom nastupa Pjevačica Marina Visković objavila je na svom Instagramu video u kojem ima poruku za sve koji prate njene nastupe. Ipak, pevačica ne želi da joj bilo ko prilazi tokom njenog nastupa, uglavnom iz tehničkih razloga.

– Viskoviceva ima jednu molbu za vas… Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate – rekla je ona jednom prilikom i dodala:

– Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju – rekla je Marina.

Da li je u redu spavati sa mokrom kosom? Stručnjaci daju šok odgovore na večno pitanje, a 1 stvar je ključna

Stručnjaci postavljaju pitanje: da li je u redu spavati s mokrom kosom ako se osjećate mrzovoljno? Poslednja stvar koju mnoge žene žele da urade nakon noćnog tuširanja je da osuši kosu fenom. Iako to obično nije težak zadatak, kada ste iscrpljeni, posezanje za fenom nije tako privlačno kao skakanje u udobnost svog kreveta. Ali koliko je loše spavati s mokrom kosom? Odgovor su dali američki stručnjaci “Voguea”.

Svi smo čuli upozoravajuće priče o ovoj lošoj navici ljepote, i nažalost, ovdje smo da vam kažemo da spavanje s mokrom kosom zaista može uzrokovati probleme. Dugoročno će vam biti bolje da prebolite umor i potpuno osušite kosu.

Ovdje stručnjaci dijele  razloge zašto biste zapravo trebali izbjegavati spavanje s mokrom kosom i daju savjete šta učiniti kada nemate drugog izbora. Čitajte dalje i saznajte više u nastavku. Vaše vlasište i kosa će vam kasnije biti zahvalni.
Efekti spavanja s mokrom kosom

Efekat je zapravo kratkoročno zadovoljstvo kada odete u krevet s mokrom kosom, zbog čega stručnjaci toplo preporučuju da kosu sušite fenom ili je pustite da se potpuno osuši na zraku prije spavanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here