Tanja Obradović sanjala je da postane voditeljka. Htela je da bude kao Jelena Bačić Alimpić. Mlada djevojka sklonosti ka slavi i popularnosti, bila je oduševljena reklamom za novi televizijski format “Veliki Brat”, na kojem se prijavila i postala učesnica. I sve iđe po planu… Popularnost, fanovi, gostovanja, izlasci u javnosti i onda jedne zimske noći sve se promijenilo Tanji desila tragedija koja je do dana današnjeg progona.

Ona je u intervjuu za Kurir pričala o toj kobnoj noći 2007. godine kada su ubijeni njeni ukućani i dobri prijatelji Zorica Lazić (24), Stevan Zečević Zeka (24), i Elmir Kudužović (26).

Bili ste jako mladi kada ste poželjeli biti dio javne scene i odlučili ste se.
za ulazak u reality show “Big Brother”. Što su vaši mislili o tome?

– Da, mlad, a samim time i naivan, neiskusan. Bili smo protiv toga, što je prirodno za svakog roditelja čije dijete krene ovakvim neistraženim područjem, opreme. Hm, iz ove perspektive užasno mi je žao što nisam imao mjesta ostati i zadovoljiti svoju životnu ambiciju.

Ali vjerojatno se nisam uklapao u njihove šablone i nije bilo nikoga da me gura nakon nekog vremena donio sam odluku da odem ne samo iz Beograda nego i iz zemlje, što će reći da odem iz zemlje i jedino zbog čega žalim nisam blizak svojoj obitelji, za sve ostalo, nema veze.

Biste li i danas učinili isto?

– Možda za neki dobar novac koji ne bih mogao odbiti, sve drugo ne bi dolazilo u obzir. Jer to mogu razumjeti samo oni ljudi koji su prošli reality showove. To su velika odricanja i veliki rizici. Mač s dvije oštrice!

Čega se iz tog vremena prisjećate, a da vam i danas izmami osmijeh na lice iz “Big Brother” kuće?

– Tamo mi se dogodilo puno dobrih stvari, bila su to druga vremena u odnosu na današnje reality showove. Ako ništa, možda bih izdvojio sam ulazak jer sam ušao prvi, a možda i jedan zadatak s crvima. U tom specifičnom trenutku sam plakala. Onda sam počela pjevati.

S kim ste od sudionika navedenog natječaja danas u kontaktu?

– Pa s dosta njih sam u kontaktu, ali s Jelenom Žeželj (Selezan) i Mišelom vežu me velika prijateljstva i jako ih volim.

Te sezone dogodila se tragedija zbog čega je reality show isključen. Nažalost na tom mjestu tada ste se vi našli. Čega se sjećate iz te noći?

– Da, nažalost naš san je prekinula strašna tragedija u kojoj smo izgubili Zoku, Zeku i Elmira. Nažalost, ja i Jelena smo bili prisutni, samo u drugim autima. Sjećam se apsolutno svega, svakog slova, riječi, svakog detalja. Pa sve je izgledalo kaotično stresno bilo nas je posvuda i na sve strane. Te večeri kad smo trebali ići na zabavu u mom gradu pojavila se predstava pa smo morali biti tamo.

Dugo me je progonio osjećaj krivnje jer smo otišli u Loznicu, kod mene. Bio je to stvarno užasan osjećaj. Nekako mi je taj dan sve govorilo da ne idemo na taj put, ne znam da li ti je poznat taj osjećaj u želucu? Na putu je bilo previše znakova i upozorenja. Kad se sve dogodilo i kad sam vidjela Vladimira kako jedini hoda po zemlji, a ne leži na njoj, nije imao majicu ni patike.

Bilo je strašno! Zgrabio sam ga i pitao što je učinio mojim prijateljima! Šokiralo me kada je rekao: “Nisam ja! Nisam ja vozio, nego Elmir!” Moram reći, stvarno ne znam što je istina i jesu li njih dvojica smijenjeni. Samo da se ne ponavljam, sve sam više puta ispričao.

Dugo nisam bio, nisam živio u Srbiji zadnjih 15 godina, a kad idem, dopust je jako kratak, doslovno nemam više vremena nego vidjeti svoju obitelj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here