Nju je jutros na pješačkom prelazu automobilom “folksvagen kedi” udario M. D. (41), a pjevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Na Gogin telefon javila se sestra Aleksandra.

– Goga je dobro, trenutno je na hitnoj i na promatranju s različitim pretragama od glave do pete. Svjesna je i ne krvari.

Sada se također rade snimanja da se vidi je li možda negdje puknuće.

Na pitanje kako je došlo do nesreće, Aleksandra je rekla:

– Goga je čekala da propisno prijeđe ulicu, a vozač Grila pojavio se niotkuda u velikoj brzini dostave kada je ona već bila na pješačkom prijelazu i udario je. Puno svjedoka, postoji i njegova je krivnja također priznata – govori sestra Goge.

Djevojka je otkrila da je svoju odluku da pobjegne iz svekrvine kuće i raskine zaruke donijela zbog queer tradicije koju slijedi njezin svekar. Djevojka, koja je zahtijevala anonimnost, podijelila je dlaku na glavi o nečemu što je na sreću bila bivša veza, a mi vam dajemo njezino potpuno izvješće – Prije osam mjeseci moj zaručnik postavio je to pitanje. Za dva dana dogovarali smo malu svadbu.

Počela je rekavši da je sve dobro prošlo s dogovorima; bio je super i vodili smo ljubav jedno s drugim kad… – zastala je, a zatim objasnila što je izazvalo svađu – ja imam isti status kao i on jer sam djevica i izrazio je želju da također pričeka dok se ne vjenčamo, što sam bila sretna. naredio. Ali onda je dodao da njegova obitelj planira provjeriti moje djevičanstvo. Prvo me to jako nasmijalo jer je zvučalo kao šala.

Nažalost, bilo je – dahnula je mladenka i eksplicitno iznosila detalje o tome kako će se ta “provjera” točno dogoditi u stvarnom smislu. Nedavno mi je rekao da bih trebala sudjelovati u ritualu u kojem bi me njegov otac provjeravao između mojih nogu dok bi stajao raširenih nogu kako bi bio siguran da me promatraju njegov “nečisti” i “čisti” ujak i braća.

Rekao sam mu otvoreno da to ne mogu učiniti, ali on me preklinjao, navodeći to kao tradiciju koja zaslužuje poštovanje. Priznao je da bi mi bilo neugodno, ali je spomenuo da je njegova majka prošla kroz slično iskustvo, navodeći da je to način na koji mogu pokazati svoju ljubav prema njemu.

“Osim toga, ništa ne skrivaš; ti si djevica«, nastavio je. Nakon našeg razgovora, razišli smo se, a ja sam na kraju plakala cijelu noć, pokušavajući se oduprijeti lošim idejama koje su proizašle iz ovog bizarnog incidenta. Spremam se otkazati vjenčanje i nikad više ne razgovarati s njim

Međutim, jako ga volim i iskreno osjećam da pripadamo zajedno; Ne želim nikoga drugoga. Što trebam učiniti sljedeće? Trenutno sam kod prijateljice, a sutra je svadba, pa sam izbezumljena. Forumaši koji su se u svojim stavovima identificirali kao nekonzervativni i liberalni pozvali su djevojku da otkaže vjenčanje, a sama je sljedeći dan objavila neke informacije koje pokazuju da je zapravo poslušala savjet svojih “online” prijatelja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here