Slavne osobe obično su vitke i izgledaju puno mlađe od većine ljudi. Naravno, oni su bogati i podvrgnuti se plastičnim operacijama, mogu si priuštiti organsku hranu kod privatnog kuhara, skupe kreme i imaju novca za teretanu i osobnog trenera. Sada doznajemo kakav sustav održavanja figure ima Severina.

Poznata hrvatska pjevačica, Severina Vučković dugi niz godina uspijeva održati odličnu formu i konstantnu tjelesnu masu. U 51. godini ponosno pokazuje svoju besprijekornu figuru, rezultat intenzivnog vježbanja i dijete.

Ne posjećujući redovitu teretanu, Severina redovito vježba na njoj prikladniji način i to vrlo često. Tjedno vježba cijelo tijelo. U slučaju putovanja ili kad se sprema za nastup, povećava ga na tri do četiri puta tjedno.

Vježba za oblikovanje stražnjice koju ističe su čučnjevi, a svim damama savjetuje da naprave 100 čučnjeva dnevno jer je to po njoj najidealniji način za uspjeh na pisti. Njezin program treninga nadalje uključuje one vježbe namijenjene razvoju odgovarajuće mišićne snage i opće fizičke izdržljivosti s obzirom na energičnu prirodu scenskih nastupa.

Njezina je prehrana prilično zdrava i dobro uravnotežena: puno sirovog voća i povrća plus druge zaista nutritivno bogate hrane. Svako jutro Severina započinje dan smoothiejem od mrkve, cikle, malina, jagoda, borovnica, kupina i bademovog mlijeka; zasladivši ga bananom za kremastost.

Ovaj doručak sadrži puno vitamina i vlakana tako da do ručka nećete biti gladni. To će biti popraćeno, vrlo često, trima jajima uz jutarnji obrok. Budući da su bogata proteinima i vitaminima, jaja pomažu u procesu izgradnje mišića i sagorijevanja masti.

Za ručak se bira riblji file; osigurava visokokvalitetne proteine ​​plus omega-3 masne kiseline, bitne za zaštitu srca i osiguravanje oporavka mišića. Kao takva, većinu večere jede voće jer je lagano i brzo se vari – idealan večernji obrok.

Osim toga, sushi joj je jedno od omiljenih jela, pa se često u razdoblju mršavljenja odlučuje za ovo jelo; štoviše, uglavnom se pravi od ribe (proizvod poznat po svojoj niskoj kaloričnosti u ovoj fazi mršavljenja) i bogat je proteinima.

Severina uspijeva održati svoju težinu na 56 kg, a uklapa se u veličinu 36 s mjerama 95-61-95. To čini tako što je vrlo posvećena zdravom životu koji uključuje redovite vježbe i pažljivu prehranu.

Severina Vučković svoju figuru održava funkcionalnim treninzima i prehranom obogaćenom sirovim voćem, povrćem, jajima i ribom. Ovako kaže zdrava i u dobroj formi. Ne samo da izgleda dobro, nego i dalje ima snage i otpora jer joj scena jako teško pada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here