Jedan od naših najpoznatijih pjevača je Aca Lukas (Aleksandar Vuksanović, Beograd, 3. studenog 1968.), koji je u očima gledatelja proglašavan i “neokrunjenim kraljem splavova”.

Umjetnički nadimak Lukas dobio je po jednom novobeogradskom splavu na kojem je nastupao početkom 90-ih.

Svoj prvi hit postigao je pjesmom “Kuda idu ljudi kao ja”.

U godinama koje su uslijedile nastaju hitovi: Živim sam, Pjesma bola, Osobna karta, Soba za plakanje, Gostionica na Balkanu, Rođendan, Nešto protiv bola, Bijele ruže, Da lažem, lažem te. Zar ne?, itd.

Od 2004. do 2006. pravi pauzu u karijeri. Godine 2008., na svoj rođendan 3. studenog, osvaja prvo mjesto na festivalu “II Axal Grand” s pjesmom “Upali svjetlo”. Održao je rođendanski koncert u beogradskoj Areni 3. studenog uz oko 20.000 posjetitelja — 2010., pa 2011. i ponovno 2012. godine.

Svoj deseti, najveći koncert na Marakani održao je 8. lipnja 2013. pred oko 75.000 ljudi.

Vjerovali ili ne, Aca Lukas je visok 1,76 centimetara.

Hollywoodska zvijezda Angelina Jolie oduševila je obožavatelje svojom pojavom na 81. Venecijanskom filmskom festivalu. Za mnoge je, međutim, razočarala i modne kritičare koji su njezinu izboru ocijenili bez stila i sofisticiranosti.

Angelina Jolie nije ostavila dobar dojam na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu. Zbog njezine široke, lepršave tamnozelene haljine izgledalo je kao da će joj svakog trenutka grudi eksplodirati iz nje.

Rub haljine također je sezao malo iznad gležnja što je činilo da nečije noge izgledaju još izduženije i vitkije, dodajući vrlo minimalnu privlačnost cjelokupnom pretjeranom stilu. Jedina prikladna stvar za nju u ovom slučaju bile su špicaste štikle koje su bile skrivene ispod haljine. Unatoč tome, koža nije ni bogata ni privlačna. Angelina je očito željela izgled grčke božice, ali je promašila cilj.

Loš kroj haljine, predimenzioniranost, jeftine potpetice i prozirni dio smetali su postizanju željenog izgleda. Mrežasti detalji na prednjoj strani privlače posebnu pozornost, a to što izgleda samo kao navlaka za sofu ne čini veliko remek-djelo. Angelina ovoga puta zasigurno nije ispunila dizajnerova očekivanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here