Pjevačica radi i vrijedno je radila na novim pjesmama. Imat će i svoj spot, za koji je čak morala pohađati satove plesa oko šipke.

Na svom Instagram profilu, gdje je vrlo otvorena prema javnosti i objavljuje brojne fotografije iz privatnog života, objavila je video u kojem vježba.

Za snimanje videa učila je ples na šipci i plesala u elastičnom bodiju golih leđa s visokim petama.

Sekine tvrdnje bile su i da joj je instruktorka pokazala nekoliko koraka za 15 minuta koje je jako teško izvesti.

Sljedeće dokazuje koliko je dobro postupila:

“Žena zmaj”, “kakva mačka”, “Sviđa mi se ahhahaha kakva kraljica”, “ajme kako je zgodna ova žena”… samo su neki od komentara.

Jeste li ikada osjetili otekline u rukama ili nogama i pitali se što bi moglo biti iza toga? Ova nadutost bi mogla biti težina vode – blagi oblik otekline poznat kao edem. Jedan od razloga zašto se to događa je neumjeren unos soli; također mogu biti hormonske promjene ili čak samo predugo sjedenje. Evo nekoliko načina kako pomoći u tome. Osjećaj nadutosti i nelagode može doći od previše tekućine u tijelu.

Osim toga, zadržavanje tekućine može biti povezano s velikim zdravstvenim problemima poput problema sa srcem ili bubrezima. Ako vam se ovo događa i tražite načine za smanjenje zadržavanja vode, imamo rješenja koja su savjetovali stručnjaci. Znakovi otekline. Edem je poznat kao zadržavanje vode; to je stanje u kojem višak tekućine uzrokuje oticanje tjelesnih tkiva.

Uobičajeni simptomi ovog stanja često uključuju nadutost, nadutost i nelagodu, osobito u rukama, gležnjevima i stopalima. To može biti uzrokovano nizom različitih stvari — prevelikim unosom natrija, dugim razdobljima sjedenja, hormonalnim promjenama ili može biti povezano s drugim zdravstvenim problemima poput bolesti srca ili bubrega.

Iako se u nekim slučajevima oteklina može smanjiti sama od sebe, ponekad je važno potražiti liječničku pomoć. Dodatni simptomi uključuju: Oticanje u području trbuha u kombinaciji s oticanjem nogu, stopala, šaka i gležnjeva što može uzrokovati nelagodu zbog neravnih površina i uzrokovati ukočenost zglobova kao i fluktuacije težine koje nisu uzete u obzir.

Štoviše, zadržavanje tekućine može biti povezano s velikim zdravstvenim problemima kao što su bolesti srca ili bubrega. Fotografija: Shutterstock. Kako se može smanjiti zadržavanje vode? Pijte puno vode. Iako se može činiti nelogičnim, smanjenje dehidracije može pomoći u smanjenju zadržavanja tekućine. Kada je tijelo dehidrirano, ono zadržava vodu u slučaju da dođe do još veće dehidracije.

Pravilna hidratacija govori vašem tijelu da ne treba skladištiti višak vode, što može pomoći u smanjenju nadutosti. Konzumirajte najmanje osam čaša vode dnevno. Također, biljni čajevi pomažu u hidrataciji, preporučuje dr. Manju usha Agarwal, dr. med., specijalist interne medicine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here