Javnost je zaintrigirana luksuznim životom koji vodi pjevačica Dara Bubamara. Otvoreno je priznala da obožava luksuz i da ima dobre prihode.

Osim nekretnina – u Novom Sadu i Beogradu, osim skupih automobila – kupuje sebi putovanja i skupu odjeću.

Odmarajući se sada u Turskoj, Ladybug je odabrala jedno od najskupljih odmarališta. Kako prenose mediji, uzela je stan od 150 četvornih metara koji ima velike dvije spavaće sobe u kojem se nalaze sauna i jacuzzi, a na balkonu se nalazi i bazen.

Pjevačica jedva provodi vrijeme u svom apartmanu, ali plaća više tisuća eura po noći.

Na plažu mora ići u kvalitetnoj odjeći nakon što je toliko platila smještaj jer će biti nemoguće otići u običnoj odjeći.

Dakle, kako je vidljivo iz fotografija koje je objavila na Instagramu, nosila je 32.250 eura.

Naime, na ruci je imala sat “rolex” vrijedan 30.000 eura i torbu za plažu “selin” od 1.450 eura, te papuče Louis Vuitton od 800 eura koje je nosila i prošle godine.

Maja, bivša vjerenica Bore Čorbe, otkrila je u dokumentarcu “Prizivanje anđela” okolnosti njihovog rastanka i kako joj je on uzvratio pjesmom. Maja Jovanović bila je zaručena za pjevača Riblje Čorbe u Srbiji, a govorila je koliko je upoznata s njihovom vezom, zašto su se rastali te kao reakciju na vjeridbu oko izdanja pjesama “Srećan put mala” i “Dva dinara druže”. to that he called as “udarac u glavu”.

Nakon što smo raskinuli, Bora Čorba je izbacio pjesmu u kojoj me vrijeđa, što me je slučajno zateklo na svadbi s drugom. U dokumentarcu “Zovi anđele” o poznatoj rok grupi Riblja čorba otkriveno je da se Bora verio noć uoči odlaska u vojsku. U tom dokumentarcu Maja je rekla: “Godinama kasnije, nekoliko puta sam se pokušala sjetiti kako je sve izgledalo, naš susret i ti početni trenuci. To je pun apsurd…

Jedino jasno sjećanje koje imam je kako sam ustao jednog jutra kad je moj brat ušao u sobu i rekao sam, ‘Znaš da sam se zaručio.’ Bio je to zaručnički prsten; otišao je u vojsku i dopisivali smo se. Prisjetila se fotografije na kojoj su ona i Boro.

“Nedavno sam pogledao nekoliko slika koje imam… na jednoj stojim sa strane i gledam Boru koji je obučen u neku vojnu uniformu, smiješi se i izgleda fantastično kao da ga je Bog stvorio. Dvije djevojke došao, netko je došao da me udari, stvarno se ne sjećam kako”, komentirala je.

Dok je bio u vojsci, Bora je napisao hrpu pjesama. Među njima, jedan od najvećih hitova Riblje Čorbe, “Dva dinara druže”, nastao je kao osvetoljubiva komponenta ljubavnog pisma na rastanku. “Mi sve sredimo za svadbu, ugovorimo sve i čak se dogovorimo o imenima djece koju budemo imali sa ovom curom… Pa taman sam shvatio da u jednom trenutku ja ne bih mogao živjeti taj život.

Naša komunikacija završila je telefonskim pozivom, ili pismom… ili tako nešto. ‘Dva dinara, prijatelju’ je kao udarac šakom u glavu, neću ni reći ‘sretna djevojčica’. Konkretno stoji tata generale dobio si sve što si htio… Meni to nije bio horor, ali ako sam imao priliku to je bio moj horor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here