Jedan od najpopularnijih pjevača već godinama je Mile Kitić, no o njegovom privatnom životu nije poznato mnogo detalja.

Dokazuje to i činjenica da mnogi niti ne znaju kako se Mileto pravo zove.

Tijekom gostovanja u nekoj emisiji Mile je slučajno vidio što piše u njegovoj osobnoj iskaznici.

– Moje pravo ime je Milojko – rekla je pjevačica jednom u emisiji na “Pinku”.

Stan u Dominikanskoj Republici

Mile Kitić je stan u Dominikanskoj Republici platio 300.000 eura, a Folkerova supruga Marta često objavljuje fotografije sa ove egzotične destinacije.

“Ne sviđa mu se što mora tako dugo putovati, puno putuje. Također se nadam da će mu se svidjeti kao i meni. Mora se malo odmoriti.

Voli raditi. Sada je vrijeme da se malo opusti i uživajte“, rekla je Marta prije nego što je Mile prvi put došao u Dominikansku Republiku.

Opadanje pamćenja, uz razne druge kognitivne probleme. Simptomi demencije nisu samo kod starijih osoba. Kako biste smanjili šanse za razvoj demencije, pokušajte što je više moguće izbjegavati prerađenu hranu, prihvatite mediteransku prehranu i budite redovito aktivni. Što još možete učiniti da smanjite svoje šanse za dobivanje demencije?

1. Nemojte imati velike količine bakra u vodi. Bakar je potreban za zdrave kosti, kao i za normalan rad hormona i živaca. Međutim, previše ovog metala je loše za zdravlje vašeg mozga. Možda potaknuta bakrom, moguća je Alzheimerova bolest. Iako je i dalje teško odrediti točnu koncentraciju bakra koja bi bila opasna ako se prekorači, savjetuje se zamjena bakrenih cijevi za vodu. Također vrijedni pristupi uključuju korištenje filtera za vodu za smanjenje sadržaja bakra.

2. Nemojte uzimati neke lijekove, poput lijekova protiv alergija. Lijekovi za demenciju su oni s antikolinergičkim učincima koji su često povezani sa samim stanjem. Pojedinci na antikolinergičkim lijekovima imaju niži metabolizam u mozgu i veću atrofiju mozga. Redovita konzumacija raznih antikolinergičkih lijekova za spavanje i lijekova protiv alergija dovodi do rizika od demencije.

3. Odaberite položaj za spavanje koji pogoduje vašem mozgu. Način na koji spavate uvelike utječe na to koliko će vaš mozak biti zdrav. Kada netko spava na boku, to pospješuje proces detoksikacije mozga, čime se smanjuje rizik od obolijevanja od Alzheimerove i Parkinsonove bolesti.

4. Izbjegavajte pesticide Pokretači demencije su identificirani jer čimbenici okoliša dolaze u igru, među njima DDT i različiti insekticidi. DDT je ​​već zabranjen, ali ostaje u okolišu još mnogo godina nakon toga. Hrana s najvećom koncentracijom DDT-a i produkata njegove razgradnje je životinjska i masna hrana. Većina modernih pesticida također oštećuje mozak, poput onih iz skupine neonikotinoida pri konzumiranju hrane tretirane acetamipridom – neonikotinoidnim insekticidom.

5. Usvojite život sa svrhom. Prisutnost svrhe smanjuje izglede za razvoj demencije. Namjerno življenje dovodi do sreće i djeluje kao tonik za rad mozga. 6. Riješite nedostatak vitamina D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here