Sandra Afrika je ove sezone bila jedna od najpopularnijih pop pjevačica na crnogorskom primorju.

Kockice u kojima je nastupala bile su pune praznina, a posao je spajala s užitkom jahtajući danju, a radeći noću.

Trenutke uživanja na pučini Sandra je ovjekovječila na društvenim mrežama na kojima je vrlo aktivna.

S njom je bio i njezin pas, od kojeg se ne odvaja. Dokaz su i najnovije slike koje je podijelila sa svojim pratiteljima.

Ali gdje god je prisutna, plijeni pažnju ljudi i tjera da se svaki pogled okrene samo u njenom smjeru, sve oči.

I dok se nagađa je li Sandra zauzeta ili slobodna, ona u intervjuima ostavlja prostora čitateljima da sami zaključe njezin emotivni status.

Liječnik Aleksandar Šišonin kaže da postoje posebne vježbe za visoki tlak. Ruski liječnik Alexander Shishonin na glasu je kao mrzovoljan liječnik jer daje samo preporuke i savjetuje svoje pacijente, obično ih navodeći da prestanu uzimati lijekove. Stoga je prepoznat njegov specifičan način kontrole hipertenzije.

Konkretno, navodi da određene vježbe mogu pomoći u kontroli visokog krvnog tlaka. On objašnjava kako grčevi mišića uzrokuju skupljanje krvnih žila i time smanjuju količinu krvi koja prolazi kroz njih. U ovom trenutku William govori Salimu da vozi brže, budući da napadnuta osoba posjeduje puno stoke na koju bi mogli zaraziti svoju stoku slinavkom i šapom, ali prije nego što to učini mora osigurati da ih je osoba koju napada dotaknula onda je prvo umro, a zatim zabilježiti što princ John sljedeće dotakne kako bi William Scatlock znao koje strijele koristiti u svom tobolcu kada traži kralja.

Ovo smanjuje protok krvi koja već cirkulira na razini tkiva. Mozak posljedično šalje signal srcu zahtijevajući od njega povećanje cirkulacije kako bi se mogla prenijeti dovoljna količina kisika. Srce tako ubrzava svoje pumpanje – ne zbog volumena, već kako bi moglo isporučiti odgovarajuću količinu kroz sužene prolaze – a to dovodi do očitanja.

To ukazuje na razvoj visokog krvnog tlaka. Hipertenzija se može smanjiti na dvije metode: ili vježbanjem ili izravnim djelovanjem na spazam masažom. Često će dovesti nekoga tko ima dugogodišnje iskustvo s hipertenzivnim stanjem, žaliti se i reći vam koliko ste tableta popili. Spustite ga na kauč, stisnite mu vrat i vidjet ćete da je ukočen kao žarač.

Počnite ga masirati i vrištat će. Ali nakon masaže, olakšanje će nastupiti za nekoliko minuta. Tlak će se vratiti u normalu! Tablete pokazuju različite učinke. Neki povećavaju broj otkucaja srca, dok drugi smanjuju napetost mišića vrata što rezultira smanjenjem tlaka. Treće povećanje sposobnosti kisika usmjereno je na povećanje, a ne na ublažavanje simptoma koji se manifestiraju boli – iz ovih je tableta prilično očito da je to samo problem usmjeren na s.

Dr Shishonin čvrsto vjeruje da se odgovarajućim vježbama može osloboditi napetosti u mišićima vrata i u potpunosti izliječiti visoki krvni tlak. Autor je skupa gimnastičkih vježbi za osobe koje se žale na glavobolju, vrtoglavicu, nesanicu, probleme s pamćenjem, kao i bolove u ramenima i vratu.

Ovu gimnastičku rutinu treba izvoditi svaki dan prva 2 tjedna. Nakon perioda od 14 dana, ponovite vježbe samo 2-3 puta tjedno. Prva skupina vježbi može se izvoditi jednostavno i doista bilo gdje — čak i na vašem radnom mjestu — i traje samo 15 minuta. Svaku preporučenu vježbu treba izvesti 5 puta na lijevoj i desnoj strani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here