Zorica Marković riješila je da promijeni mjesto stanovanja jer, kako kaže, zbog gužve koja se digla u mjestu gdje je nekada vladala mira. Nervira Marković što se oko njene kuće grade nove zgrade. Reče svojoj koleginici Vesni Zmijanac, koja joj ponudi dio ploče na Bukulji radi izgradnje kuće za nju.

– Oko mene više nema mira kao prije. Ne znam, grade neke zgrade i meni se to ne sviđa. Stalno se čujem s Vesnom, rekao sam joj da želim pobjeći odavde i tražiti plac, a ona meni kaže: “Gdje ćeš, Majkić, ti si luda, ja imam dva hektara ovdje.” Uzmi koliko hoćeš – rekla je Zorica za World Radio i nastavila:

Kažem joj da ću uzeti ali platiti, a ona kaže: “Ne, nećete platiti, uzet ćete koliko hoćete – nema se što platiti.” Toliko sam joj zahvaljivao na tome, ni stariji mi to nisu nudili. Ali kad se dogodi svi ćete vidjeti kako ona i ja živimo.

Bit ću u nekoj maloj kući; ona će biti u svojoj vili. Sami smo, bilo bi super da zajedno dočekamo stare dane. Nema se tko ljutiti, Nikolija sigurno neće; a neće se ljutiti ni moja obitelj jer im već nešto gradim”, rekla je pjevačica sa smiješkom

Recimo, dugo se šuškalo da Vesna i Zorica nisu pijuckale dobre potoke, a da zbog 3.000 večera privodim sažetak kraju kada se pojavila u nekoj gostionici kod Zorice gdje je pjevala. Nakon toga, Zorica je lokalnim medijima ispričala sve do detalja o “3.000 dinara” ovog uzroka koji ih je navodno razdvojio. –

S Vesnom me veže 35 godina rodbinske veze, to je prijateljstvo nepokolebljivo i tako će s nama otići u grob. Radili smo zajedno, to zna cijeli svijet i ljudi koji su prolazili, bilo ih je milijun u pet godina u mom lokalu gdje smo surađivali više od godinu i pol: ona je imala svoj četvrtkom. Nakon velike pauze ukazala se i prilika, što se tiče objekta i mojih partnera, da nastupi Vesna.

Dogovorili smo se da će svake subote nastupati u mom drugom baru. To bi se sigurno dogodilo da njezin koncert na Tašmajdanu nije otkazan, prisjetio se svojedobno Marković navodeći njihovu “svađu”. Bili smo najbolji prijatelji i tako dalje.

Ona i ja nikada nismo imali nesporazuma, šalili smo se na tu priču. Kao što znate, tečaj se promijenio: danas je 117, sutra je 118; euro jedan dan raste, drugi pada— postoji razlika; neki su bili manje plaćeni.

Nekima je plaćeno 2.000 do 3.000 dinara manje, ali nas dvoje smo se tome smijali i zbog toga nikada nismo dovodili u pitanje naš odnos. Suradnja će trajati koliko ona bude htjela. Veza između nas je ona koja se ne može prekinuti. Ona ne nastupa ovde, ide tamo gde sam ja – završila je tada Zorica priču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here