Pjevačica Senida Hajdarpašić 30. rujna održat će koncert na stadionu “Tašmajdan” u Beogradu. Ovo je njezin prvi samostalni koncert u našem glavnom gradu; više je puta nastupala na pojedinačnim priredbama.

Otkrila je da je dan prije koncerta bila nervozna, ali pozitivna.

Što bi bilo dobro, ali ne znam šutjeti. Iako šutim kad sam. To je kada kao da ne zovete ljude i ne šaljete poruke, a zatim provedete cijeli dan bez razgovora, uz uključen TV ili radio. U Beogradu jedva da tulumarim, u Beogradu te svi zovu, svi hoće da se druže tako da ovako ne mogu da odmorim ni glas ni mozak.

Je li vam ovaj koncert vrhunac u karijeri?

– Da, to je najveća stvar koja mi se mogla desiti. Imao sam još nekih velikih stvari tipa nastup prošle godine s Brenom, ne znam koja je od mojih mlađih koleginica stajala na sceni s njom, pa duet s Dineom Merlinom, druženje s njim i snimanje spotova.

Hoće li gostovati?

– Ne mogu reći. Ne bih sad da lažem ljude, ali uvijek kažem da ste vi gost Dine Merlina, on vam ne može biti domaćin. Do sada ga nisam ni nazvao, jer sam se bojao da će me odbiti. Nikad se ne zna, možda bi i došao. Znam da je imao zdravstvenih problema pa neka se odmori.

– Kako, kada, mogu biti tužna – ali… Ne znam, recimo “Nisi baš bila tu”, zbog moje životne priče ili “Bez tebe”.

Surađivali ste s pjesnikinjom Radmilom Petrović, ali se zapravo ne poznajete. Hoće li doći na koncert?

S Bojanom Vunturišević surađujem već duže vrijeme, a preko nje sam uspostavio suradnju s Radmilom. Osim toga, Bojana je talentirana kantautorica, što god da vjerujem u koga god da pozove na suradnju. prepuštam njoj.

Biografski filmovi popularni su diljem svijeta. Kad biste birali nekoga tko će snimiti film o vama, bi li ta osoba bila vaša prijateljica Hana Adrović?

– Jako mi je bliska, volim je, volim njenu obitelj. Njen otac je iz maminog kraja, ona zna sve o meni i ako joj ne vjerujem, ona zna sve o mom životu.

Kakav bi film bio?

– Romantična komedija.

Tko su neki od vaših omiljenih zabavljača u usponu s našeg lokalnog domaćina?

– Pratio sam Bojanu, je li Cobi znam za to, on je talentovan producent, umjetnik, piše pjesme. Sada već dvije godine najviše slušam svoju glazbu ili nešto što me ne opterećuje — naime instrumentale, neku ambijentalnu glazbu, spa glazbu.

Živite u Ljubljani jeste li ikada sreli Boru Čorbu?

– Sreo sam ga, ali on je hvatao let za Beograd. Vrlo ugodan čovjek. Mislio sam ga pitati za tekst jer piše fenomenalno. Svi mu želimo sreću u ovoj borbi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here