Pjevačica Verica Šerifović nakon dvije godine braka s bubnjarom Rajkom Šerifovićem dobila je kćer Mariju. Bilo je to od 1982. do 2003. godine, gdje će se kasnije razvesti zbog brojnih nesuglasica.

Navodno je tada, kako pišu domaći mediji, Verica izbacila bivšeg supruga iz kuće u Kragujevcu. Otac Marije Šerifović loše je pričao o bivšoj obitelji u tom trenutku međutim stvari se mijenjaju, a on Rajko, koji je sada loše zdravstveno i kome je amputiran prst, mora biti smješten u Domu, kao i njegov odnos sa kćerkom je na svojim pretpostavljenim troškovima, izgladio .

Rajkov sin, glazbenik Danijel Pavlović, koji je pjevač rođen u izvanbračnoj zajednici s izvjesnom frizerkom Lidijom Pavlović te se također brine o svom ocu, a javnosti je postao poznat kao sudionik reality showa, kao i natjecanje “Operacija trijumf”.

Danijel je nedavno podijelio fotografiju sa svojom majkom Lidijom i pokazao koju je ženu s kojom je Veričin jednom prilikom prevario.

Dugo se šuškalo da Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima i da među njima postoje nekakve turbulencije, no oni su prevladali sve nesuglasice i sada se jako dobro slažu, a on je danas nekoliko puta ponovio da je Marija super podrška za njega.

Mnogima omiljena pjevačica jednom je rekla da roditelje ne možemo birati, ali ja svoje ne bih mijenjala jer su me oni učinili onim što su danas.

-Njihove uloge su ravnopravne. Roditelje ne možemo birati. Biste li ih promijenili? Vjerojatno ne bih jer kad bih ikoga promijenila u toj vezi bila bih, obična i dosadna osoba, a to ne mogu zamisliti. Jer sve što je dosadno jest i obično se toga nitko ne sjeća. Glavna uloga je da sam imao ovakve roditelje.

Želja im je bila da me natjeraju da se ovim poslom počnem baviti s 18 godina, pa je tu negdje bila glavna odskočna daska i njihova najveća podrška – primijetili su ranije zvijezde koje pjevaju o razvodu s njima nije problem:

– Taj momenat na mene nije nimalo utjecao niti me zanimao, jer sam te godine prešao u Beograd. Prošao sam kroz život i rekao im da idu gdje žele. Trebali su ovo odavno napraviti umjesto da gledaju razne cirkuse.

Ovo je moj jedini javni apel svim ljudima koji imaju djecu. Bolje im dajte zdravog i nasmijanog roditelja, a ne pakao kakvo djetinjstvo moraju preživjeti i djeca zbog roditelja, to je sve – rekla je Marija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here