Ćerka Jovane Jeremić, Lea, ima 6 godina i mama joj je priredila veliku žurku u Vili u Grockoj.

Leah je napokon otvorila svoje darove, među ostalim i stolić za šminkanje koji joj je poklonio mamin dečko.

Na kraju je Dragan Lei poklonio stolić za šminkanje i svaki centimetar napunio poklonima.

Na stolu su bile role. U jednoj ladici bile su čokolade i teglice vrhnja. U drugom džepna knjiga, au posljednjem nakit.

Dragan je Jovaninoj kćerki poklonio narukvicu “Hello Kitty”. Darivateljica nije skrivala oduševljenje i žar te ga je odmah krenula poljubiti.

– Ljubav je kad Lav Dragan točno zna što voli Lavica Lejka. Poklon Dragana Lava za Leu – stanite u Jovaninom opisu videa.

Jovana: “Lea je javna ličnost”

– Nikada nemojte da mi zamagljujete ćerku, nema potrebe za tim. To je besmisleno. Moje dete oslikavam, moje dete nosi krst da zna se kako kaže sam Jovana Jeremić ćerka.

Lea je javna osoba, popularnija je od mene. Tako je pametna i ispred cijele svoje generacije, ispred svih je. Dijete je inteligentnije nego što sam ponosan na sebe.

Imao sam težak život, ali uspio sam. Cijelo vrijeme postoji osjećaj da me čeka nešto veliko – rekla je Jovana.

Ali sušeno voće nije sve. Sljedeće bi se moglo reći o suhom voću, a ono ga smatra neprikladnim, posebno u usporedbi s tvrdim bombonima: “Iako se obično smatra zdravim, kako bi se približilo cilju zdrave prehrane – obično voće, ovo se ne primjenjuje; većina suhih varijanti prožeta je visokom razinom šećera i kalorija.

Umjesto suhog voća, možete se odlučiti za svježe cijelo voće poput jabuke ili banane. Jednako je fin i nema potrebe izrezati suho voće u potpunosti. Kao što jedan nutricionist kaže, one su među 7 iznenađujućih namirnica koje možete nastaviti jesti dok pokušavate smršaviti… samo pazite na m porcija. 2. Granola Kada razmišljamo o zdravim žitaricama, često pomislimo na granolu.

Iako mnogi proizvođači ovu namirnicu reklamiraju kao zdravu alternativu slatkom doručku, ulja koja drže zrnca na okupu razlikuju se za različite granole. Zatim se zasladi šećerom. “Iako se granola obično prikazuje kao zdrava opcija, može biti bogata šećerom i nezdravim mastima”, kaže Best.

Odabir žitarica, etiketu treba pažljivo pročitati kada se odlučujete za granolu; odaberite one s niskim udjelom šećera s cjelovitim žitaricama i zdravim masnoćama. 3. Energetske pločice Energetske pločice uspjele su izboriti posebno i posebno mjesto među zdravstveno osviještenim ljudima zbog načina na koji se reklamiraju, a to je obično kod ponekog sportaša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here