Jedan od najkontroverznijih glazbenih autora na našim prostorima je Borislav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, frontmen Riblje Čorbe. Ovdje su antologijski hitovi, tamo ekstremno desna politička orijentacija i nacionalizam – to je osobnost koju ljudi i vole i mrze: Bora. Danas se o njemu otvara zanimljiv detalj.

Bora je na vrlo živopisnom romantičnom putovanju, dubokom tri braka i beskrajnom nizu nezaboravnih ljubavnih priča. 2007. godine bivša supruga rokera Bore Đorđevića, Dragana Đorđević, pronađena je mrtva u svom stanu u Ul. Marte u Beogradu.

S Borom ima sina Borisa i kćer Tamaru. Njezino neživo tijelo pronađeno je u njihovom zajedničkom stanu nakon konzumiranja velikih količina alkohola i antidepresiva. Bez obzira na to što su prijatelji, susjedi, hitna pomoć ili policija znali za njezinu tešku borbu s depresijom, to na kraju nije pridonijelo da njezina smrt službeno bude prirodna.

Iako nije bilo otvorene rasprave o mogućnosti samoubojstva, među susjedima se nastavilo nagađati. Susjed koji živi u blizini došao je do nekih manje poznatih činjenica o tome što se dogodilo noć prije navodnog samoubojstva.

Bio sam u dnevnoj sobi, gledao TV. Bilo je kasno. Neka glasna buka učinila me pozornim; Pritisnuo sam tipku na daljinskom da isključim TV. Tada sam shvatio da je mom susjedu Đorđeviću netko nasilno zatvorio vrata.

Iznenadilo me jer je bilo 4 ujutro, a njihov stan je uvijek bio tih. Imam kameru postavljenu iznad vrata pa sam brzo provjerio što je to. Gledala sam Borisa kako se saginje da zaveže pertle dok je Dragana nervozno žonglirala nečim na njegovom dlanu dok nije iz torbe izvadila cigaretu.

Nakon toga su se zajedno udaljili – ispričala je svoj posljednji susret s Draganom, koji vrlo razotkriva uzroke njezinih tragičnih postupaka, navodi Story. Zapanjujuća smrt Dragane Đorđević, bivše supruge poznatog rockera Bore Đorđevića, šokirala je publiku i otvorila niz pitanja o njenom životu i događajima koji su uslijedili.

Dok su njezine borbe bile poznate bliskim prijateljima i susjedima, mnogi aspekti njezina osobnog života izašli su na vidjelo tek nakon njezine smrti. U jednom susretu u liftu Dragana me pitala znam li za njen skori razvod. Rekao sam joj da sam nešto o tome vidio u novinama.

Spomenula je da je Bora u vezi s Amerikankom i moram reći da se u njenom glasu čulo razočaranje kada je to rekla. Spomenula je i da ga je Bora zamolio da proda njihov stan kako bi on dobio pola novca.

Priznala je da od njegova odlaska nije pružao nikakvu financijsku potporu ni njoj ni djeci. Susjed je primijetio da je u velikoj nevolji i to vidi. Bivša supruga Bore Đorđevića nekoliko godina mučila se s alkoholom, a navodno je zbog odluke da napusti posao u državnoj službi na pjevačev nagovor imala poteškoća koje su nastale i navodno ostala bez osobnih izvora prihoda.

Susjed ju je čuo kako ga moli da se ne razvodi i da samo raščisti stan, ali vjerojatno je želio potpunu samostalnost. Razlog za to je njegova želja da se ponovno oženi Aleksandrom Savić, arhitekticom koja živi u Chicagu.

Iste će godine upoznati dvadeset i šest godina mlađu Aleksandru Savić, a 2009. će se vjenčati. Dok se šuškalo da je pjevačica kriva za njegov odlazak od prve supruge, Bora te tvrdnje nikada nije potvrdio i nakon četiri i po godine Aleksandra i on su se razveli.

Đorđević je detalje njihovog razvoda držao u tajnosti i nije ih obelodanio. – Da, prošli smo kroz razvod. Ali to nije ništa novo; razvodi se dešavaju svakoga dana. Ne bi trebalo da se raspravlja o ovome dalje. Bori želi sve najbolje i neka ima sreće sa novom devojkom, podelila je Aleksandra za „Blic“.

Bora se razveselio s trećom suprugom Dubravkom Milatović, koja je od njega bila mlađa 28 godina. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, nedavno je snimljen s ekipom iz neke emisije. Naime, Boro i mlađa supruga snimljeni su od ekipe serijala “Paparaco lov” na putu za grad gdje su se zadržali kako bi se ručali u jednom od restorana glavnog grada.

Bora je kroz sve to ostao pun nade u ljubav i u svoj život primio slatku Dubravku. Kako pjesma kaže, treća žena prekršila je sva njegova pravila i promijenila njegovu svakodnevnu rutinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here