Natjecatelji u nadolazećim sezonama i “Elite” i “Farme” uveliko su pregovarali kako bi finalizirali i potpisali ugovore s vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem, od kojih je jedan nogometaš.

Jedan od njih je i Viktor, porijeklom iz Nigerije, koji je odlučio promijeniti profesiju jer mu se svidio reality show, ali i zbog brojnih atraktivnih djevojaka kojih svake sezone ima poneka u “Zadruzi”.

– Viktor je 55. ugovor koji smo potpisali. Očekujemo puno, Viktor je ovdje imao nogometnu karijeru. Osobno me, kad smo odlučivali tko će ući, kupilo to što je rekao da želi da ga majka gleda u Africi, Nigeriji, odakle dolazi.

Mijenja svoj život sada se iz fudbala seli u estradu, dobro je rekao: “Moram biti tamo gdje ima puno lijepih djevojaka”.. Zvuči ambiciozno – rekao je Željko Mitrović u emisiji.

– Imam 25 godina, rođen sam 5. ožujka 1999. Htio bih probati nešto novo. Ovdje je nogomet super, čuo sam dobre stvari o reality showu i zato sam došao sudjelovati, rekao je Viktor.

– Čuo je i da su naše cure lude, divne i lude – dodao je Mitrović.

“Hoću da uđem, da se zabavim, da vidim šta će biti. Jedva čekam. Nadam se da ću sresti jednog”, rekao je Viktor na samom kraju “Pinkovog” ćaskanja.

Moždani udar je drugi vodeći uzrok smrti u regiji. Neurološki poremećaj odnosi se na iznenadni zdravstveni problem koji je posljedica bolesti koja utječe na cirkulaciju u mozgu, posebno na one krvne žile koje prenose odgovarajući kisik i esencijalne hranjive tvari u različite teritorije mozga.

Poznato je da su bolesti kao što su rak, dijabetes, srčani udar i apopleksija vrlo raširene u današnje vrijeme kao posljedica konzumiranja nezdrave hrane, unosa previše šećera i nedostatka tjelesne aktivnosti. Ovu činjenicu prehrambene tvrtke zanemaruju u želji da nas potaknu na kupnju njihovih proizvoda.

Nedostatak kisika i hranjivih tvari u tim živčanim stanicama rezultira ozljedom i posljedičnom smrću koja zatim uzrokuje oštećenje i gubitak funkcije u različitim područjima mozga.

Prognoza se često temelji na tome koliko brzo žrtva dobije liječničku pomoć. Prepoznavanje simptoma upozorenja za potencijalni moždani udar ključna je informacija. Postoje predupozorenja, koja neurolozi nazivaju, koja mogu biti vidljiva čak danima ili dva tjedna unaprijed prije nego što dođe do moždanog udara.

Jedan od mnogih prijedloga za samopomoć koji se nalaze na Internetu u vezi s liječenjem srčanog udara jest da pravovremeni, snažan kašalj može vratiti normalan srčani ritam.

Također preporučuje duboko disanje prije svakog kašlja, naizmjenično svake dvije sekunde. U ovom trenutku cirkulacija mora biti stabilna. Ako je ovo hitan slučaj, učinite to kako biste održali stabilnu cirkulaciju i kako srce ne bi nenormalno reagiralo. Stručnjaci za kardiologiju i reanimatologiju kažu čvrsto ‘ne’ takvim tvrdnjama jer se ne preporuča; nijedno kardiološko ili reanimatološko udruženje to ne bi prihvatilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here