Novi album objavila je Rada Manojlović, a svoj projekt radila je s novim dečkom Vladimirom Rankovićem.

Vladimir Ranković napisao je muške dionice za Radu Manojlović u pjesmi koju je napisala Marina Tucaković.

Također, Vladimir se nalazi u spotu slavne pjevačice za jednu od njenih novih pjesama.

Rada nije htjela u potpunosti prikazati svog izabranika, no u jednom dijelu glazbenog spota za pjesmu “Rastaju se” pojavi mu se ruka. Konkretne tetovaže, otkrivaju novog dečka.

Inače pjevačica kao veselu ljubav, nedavno je govorila i o svojim planovima za budućnost.

Emotivno ispunjena – ali, kako kaže, ima vremena za vjenčanje. Trenutno joj je fokus na karijeri.

-Pravo vjenčanje će se dogoditi, dogovorite ga s mojom sestrom između emisija. Kad izađe album koncert da se odradi,da dobijem bebu i da idem leći ko Milane da me niko ne dira i ne budi rekla je Rada uz osmeh.

Istražite određene biljke koje su se nekada koristile u popularnoj biljnoj medicini za pomoć u održavanju zdravlja gušterače. Služi dvije glavne funkcije unatoč tome što je mali; vitalan je za endokrini i probavni sustav.

Za početak, enzimi koji su ključni u probavi masti i proteina. Drugo, inzulin koji je vrlo važan u regulaciji razine glukoze. Kada gušterača ne radi ispravno, postaje teško apsorbirati ove vitalne hranjive tvari iz hrane.

Odabir prehrane i načina života ima veliki utjecaj na zdravlje gušterače. Dok istraživanja nisu (i možda nikada neće biti) uvjerljiva, neka početna istraživanja pokazuju da je preslica iz Poljske (bogata silicijem) jedna od najboljih namirnica biljnog podrijetla za zdravlje gušterače. Porijeklom je iz Poljske i poznato je da ima visok sadržaj silicija. Biljku preslicu mnogi smatraju izvrsnom biljnom hranom za zdravlje gušterače jer pomaže regeneraciju tkiva kod pankreatitisa.

Daljnja istraživanja su dokazala da ekstrakt preslice može regulirati šećer u krvi i da se traži obnavljanje gušterače. Origano, poznat u biljnoj medicini, koristi se za liječenje ili kontrolu raznih bolesti poput dijabetesa—zahvaljujući obilnom sadržaju antioksidansa.

Drugo istraživanje pokazalo je da origano može pomoći u smanjenju hiperglikemije. To je veliki problem za pacijente s dijabetesom tipa 2 koji imaju poteškoća u stabilizaciji dnevne razine šećera u krvi. Drugi je da je Haritaki pokazao učinkovitost u smanjenju šanse za razvoj stanica raka.

Osim toga, rak gušterače se može spriječiti. Aktivnost je posljedica Haritakijevog izazivanja apoptoze — prirodnog procesa stanične smrti među kancerogenim stanicama bez otpuštanja toksina. Haritaki također regulira krvni tlak, što ima protuupalno djelovanje i sprječava bolesti srca i druge kardiovaskularne probleme.

Studije nevena pokazale su da je ekstrakt nevena protuupalni i antivirusni. Prema španjolskom istraživanju, ekstrakt nevena može povećati proizvodnju limfocita.

Neven dodatno pokazuje potencijal u regeneraciji tkiva posebno gušterače, lokalna zaštita od isušivanja kože učinkovita je primjenom nevenovog melema. Osim toga, maslačak dokazano inhibira rast stanica raka. Istraživanja pokazuju da je korijen maslačka sposoban poboljšati imunitet protiv stanica raka bez ugrožavanja vitalnosti zdravih stanica.

Dodatno, čaj od maslačka pomaže u pročišćavanju probavnog sustava i pomaže u eliminaciji otpada dok potiče regeneraciju i pomlađivanje oštećenog tkiva gušterače. U podršci zdravlju gušterače, senf je vrhunski izbor koji se zaista ističe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here