Viki Miljković je u svojoj karijeri snimila dosta hitova koji se godinama slušaju.

Možda ih je imala i više nego dovoljno jer je, poput nekih svojih kolega, odbila neke pjesme koje su kasnije postale vrlo popularne.

No, snimio ju je Miljković, a mediji objavili pod imenom Marine Tucaković.

Ovo nije jedina pjesma koju je Viki odbila.

Navodno ju je svojevremeno kupila od Dragana Brajovića Braje “Polje jagoda”, ali je kasnije u “Crnom na belo” zamijenila, po Grandu, svoje najveće pjesme.

Ima trenutaka kada Kristina Gagarkina požali zbog svoje impulzivne odluke da se uda za turskog biznismena koji je sada iza rešetaka, čime je rodila dvadeset i dvoje djece. Ljubavna priča Kristine i Galipa Ozturka započela je prije više od pet godina tijekom odmora.

Kristina se nakon raspada braka odlučila opustiti na moru, a kćer je povjerila na čuvanje rodbini. U tom će se razdoblju susresti s milijarderom po imenu Galip Ozturk. U kojem je razdoblju upoznao opisuje se kao milijarder Galip Ozturk. Gruzijski bogataš u svojim 50-ima (koji je proveo više od deset godina živeći u Gruziji) izgradio je uspješno poslovno carstvo od nekoliko unosnih hotela.

Dugo je bio u braku s Kineskinjom u godinama svoje supruge Kristine. Turčina majka je Kineskinja, on ima šestero djece. Ali istovremeno i ne, jer je napustio obitelj i posvetio se novoj mladoj supruzi Kristini.

Ozturk je izjavio: “Bila je upravo onakva žena kakvu sam oduvijek želio. Pravo blago usred običnog. Odmah sam vidio iskrenost njezina srca.” Kristina je rekla: “Odmah nakon našeg vjenčanja rekla sam mužu da želim imati veliku obitelj – zapravo, vlastiti vrtić.

On je doista prihvatio moje riječi i dao mi veliku obitelj – privatni vrtić, potpuno moj. Samo mjesec dana nakon upoznavanja, Kristina i Galip su se vjenčali i namjeravali imati 105 djece. Budući da se činilo da Kristina više ne može rađati, kao par dogovorili su surogat majku.

Agenciju je preuzeo Galip koji je birao surogat majke i brinuo se da ispunjavaju sve propisane kriterije. Kristina je 2020. preko surogat majke rodila njihovog prvog sina, koji je dobio i jedno biološko dijete. Obitelj Ozturk izdvojila je oko 168.000 eura za angažiranje surogat majke. Uz sve veći rad, uložili su i još 90 dadilja i spremačica.

Do 2023. godine obitelj turskog milijardera narasla je na 22 djece. Postoje različite slike sve djece zajedno sa svojim ocem u raznim novinama i časopisima. Kristina je otkrila da nije bila samo odgajateljica u vrtiću, već i računovođa i direktorica, upravljajući naknadama za čuvanje djece, ručkovima i večerama osim cijepljenja uz još nekoliko drugih obaveza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here