Ognjenove objave na Instagramu često zagolicaju gledatelje, pogotovo kada se pojavi u nekim filterima, a mnogi se smiju naglas.

Sada je Ognjen sebi stavio filter gdje ima kratku, skoro ćelavu, plavu frizuru i minđušu na jednom uhu.

– ovako se ja farbam – napisao je voditelj svojim stilom.

Ponovivši kako je voditelj nedavno bio na obiteljskom odmoru sa suprugom Minom i sinom Perunom. Gdje je sa svojim prijateljima podijelio neke nezaboravne trenutke.

Mina je na Instagramu objavila sliku na kojoj se Ognjen i ona zabavljaju dok glume Rouz i Džeka iz “Titanika”.

– Svi mi koji mislimo da bi Jack preživio da je Rose pomaknula guzicu! – napisala je Mina u opisu fotografije.

Ognje je duhovito komentirao:

– Da ima  kao tvoj, nema mjesta za dvoje.

Jedne noći, kroz šuplja vrata bivšeg hotela “Tara” virio je dječak prekriven snijegom i sa divljim životinjama, kada je na njega slučajno naišao Milivoje Vuković sa TV Beograd. Dječak je izašao iz sjene, sjeo za stol, gledao televiziju, a zatim ponovno nestao u hladnom mraku.

Svojom starom, seljačkom odjećom oštro se isticao među ostalima. Osim ako mu pokrovitelj nije ponudio da mu nešto kupi, nije mogao naručiti. “Pokušavam izbjegavati interakciju s ljudima i umjesto toga više radim sa životinjama. Moj strah se povećava kada imam posla s medvjedicom, pogotovo ako je u pitanju njezina mladunčad jer će postati agresivna.

U takvim situacijama se nađem u potrazi za krivim stablom, ali medvjed neće napraviti tu grešku, jer ja se medvjeda ne bojim, jer oni uglavnom ne napadaju, zviždat ću im i onda pobjeći cijepajući iksan instant”, prisjetio se 1966. godine petnaestogodišnji Petar Živanović iz sela Račanska Šljivovica, gdje sam provodio zime u trošnoj brvnari čuvajući ovce. “Vodio sam ih kroz kanjon, spuštajući se niz niz grebene dok nismo došli do vode. .

Bog pita dokle smo stigli. Dali su mi novac, ponudili čak pet banaka, ali sam odbio njihove ponude jer sam želio da cijene iskustvo jer sam im bio i vodič”, rekao je Petar koji je ljeto proveo brajući jagode za prodaju ispred hotela, zadovoljan da će zaraditi koji dinar.

Bilo je to 57 godina nakon priče koja je potresla Jugoslaviju. Ovog ljeta Petra smo zatekli u Bajinoj Bašti – mjestu daleko od bijede seoskih seljaka i sirotinje. Napredovao je na sve moguće načine. Život je stvorio u Švicarskoj, gdje je živio sa suprugom Milunkom, dvoje djece i troje unučadi. I sve je to na nevjerojatan način shvatio sa samo deset prstiju u sebi, unatoč tome što je završio samo četiri razreda škole.

Petar je ispričao: “Učitelj Mile Gazdić me kaznio jer nisam dobro učio. Nakon toga sam pobjegao iz škole u šumu gdje sam skupio raž s polja i odnio je na kamen u šumi, prostro po zemlji i oko Mene s ovim spavao je otvoren jer se bojao da će se vratiti u red, roditelji će ga tući.” Ispričao ovo dok sjedi na tronošcu je ovdje u jednoj drvenoj kućici gdje još uvijek stoje polomljeni krevet, plava peć i stari šporet, sve prepoznato od strane nas idući u emisiju “Trezor”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here