Bilo je mnogo onih koji su se okušali u popu, proslavili određenim hit singlovima i albumima i onda potpuno nestali. Taman kada je javnost očekivala da će napuniti arene, odlučili su se zauvijek povući iz glazbe i krenuti potpuno drugačijim stilom života.

Zoran Vanev

Proslavio se hitom “Južna pruga”, kao i pjesmama “Lila”, “Momak i po”. Publika ga je toliko obožavala, ali je odlučio prekinuti svoju glazbenu karijeru. S obitelji se preselio u Švicarsku i bavi se zdravstvenim osiguranjem.

Deen

Deen, odnosno Fuad Backović, kako je bilo njegovo pravo ime, sjećamo se i kao jednog od predstavnika Bosne i Hercegovine na “evroviziji” ubrzo nakon što je nestao sa javne scene Balkana, ali jer živi već nekoliko godina u Americi i radi tamo.

Početkom 2000. jedan od najpopularnijih pjevača bio je Daniel Đokić, koji je otpjevao duet s Draganom Mirković i oženio se Danicom, nasljednicom i kolegicom Bogoljuba Karića.

Pjevač je svojevremeno bio u braku sa Danom Karić, ali su ubrzo shvatili da nisu jedno za drugo. Također piše da se Daniel neko vrijeme okušao u glumi: igrao je u TV sapunici “Jelena”, a zatim se preselio u Njemačku, gdje je nastavio s tim poslom.

Mediji su ranije pisali da Daniel nije u potpunosti napustio Srbiju i da uspješno izdaje apartmane na Zlatiboru.

Milan Stanković rođen je 9. rujna 1987. u Beogradu, SR Srbija, SFR Jugoslavija i srpski je pop-folk pjevač.

Najveća tinejdžerska pop senzacija 2000-ih, kasnije jedna od najvećih muških zvijezda, potpuno se povukla iz javnosti prije pola desetljeća kada je Milan Stanković u potpunosti iznenadio domaću publiku.

Znalo se da se posvetio duhovnom životu i da je dosta vremena provodio u samostanima, gdje je navodno bio i redovnik.

Kako pišu domaći mediji, Milan Stanković vodi autoprijevozničku tvrtku u Chicagu. To mu je, navodno, trenutno glavni izvor prihoda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here