Jovana Jeremić danas sa nama slavi rođendan ćerke Lee (iz braka sa Vojislavom Miloševićem)

Sada će ispričati nešto o svom privatnom životu, a tijekom ovog intervjua se rasplakala.

Voditeljica je na početku otkrila što želi svojoj kćeri za rođendan, a potom se osvrnula na neke privatne – ne baš ugodne – stvari koje joj se događaju, a koje sežu do njezine obitelji.

– Željela sam da moja kći bude svoja, da točno zna što želi, a što ne. Obradovao sam je s nekoliko stvari, i sam sam joj našao onu famoznu mačku za kojom je čeznula. Sve ovo što vidite mojih je ruku djelo.

Skromnija je od mene, ali ne traži puno, zna što hoće. Još uvijek sam u procesu razvijanja njezina stava kako bi ona doista znala što želi Ona je skromnija od mene, au ovom slučaju—skromnija nego što bih ja trebao biti; u životu ima dovoljno visoke ciljeve – zadržao sam smirenost prema muškarcima: oni sami moraju biti uspješni, bogati i neovisni.

Ako ne — tko je onda nesposoban? Naravno davanje komplimenata ne znači samo materijalna dobra! – rekla je Jovana na početku.

Jovana: “Danas često plačem”

– Danas vrlo često plačem iz osobnih razloga. Svatko ulazi u ovo s tom situacijom u kojoj sam ja tada, ali o tome se ne govori. Moram puno raditi da bih se riješio misli iz glave. Dođu trenuci kada treba biti jak, a to su vremena u vezi s roditeljima. Mislila sam da nisam toliko emotivna osoba prema svojim roditeljima, ali zapravo sam shvatila da su suze zdravo, ali emotivno biće.

Suze su za ljudska bića. Život je ponekad težak, ali treba biti jak i optimističan. Čovjek se brine za nevažne stvari, a onda — zdravlje se proizvodi kao najveće bogatstvo. Treće dijete u obitelji – Otac me je imao sa 37 godina, majka je imala 35 godina kada me je rodila Bila sam željeno dijete-dijete koje je spasilo taj brak.

Bio sam dijete ljubavi. Volim ih najviše na svijetu. “Moja Lea mi je najveći vjetar u leđa, ona mi daje snagu za sve” što “jedno od nas dvoje mora kad-tad preživjeti”, rekla je Jovana koja nije mogla zaustaviti suze.

“Htjela sam sve ovo otkazati, ali htjela sam izgledati profesionalno i sve ovo napraviti”, nastavila je.

Jovana: “Lea je u javnosti”

– Nemoj nikad zamagliti moju kćer, nema potrebe. To su besmislice. Slikam svoje dete, moje dete nosi krst da je ćerka Jovane Jeremić. Lea je već javna osoba i popularnija je od mene. Tako je pametna i ispred cijele svoje generacije, ispred svih je.

Dijete je pametnije od mene, ponosan sam na sebe. Imao sam težak život, ali uspio sam. Imam osjećaj da me čekaju velike stvari, radujem se svemu – rekla je Jovana, a spomenula je i Dragana.

– Nadam se da će Dragan uspjeti ispratiti moju holivudsku karijeru – rekla je na kraju Jovana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here