Prema pisanju medija, Jelena Karleuša i Duško Tošić su u brakorazvodnoj parnici, na kojoj je pop diva uradila nešto što je šokiralo svijet i pokazala se kao snažna stabilna žena kojoj je nasljednica prioritet.

Pjevačica se probija kroz našu zemlju, puni trgove na svakom koraku na koji kroči, a nogometni menadžer odlučio je nasljednice povesti na kratki izlet u Madrid.

Naime, Duško je objavio fotografiju sa svojim kćerima iz lože stadiona “Santiago Bernabeu”, a pozitivni komentari se nižu.

Ipak, jedan od njih izazvao je posebnu pažnju, a to je komentar Jelene Karleuše; nije mogla odoljeti pa je morala nešto reći.

Karleuša je seriju fotografija kratko prokomentirala jednom riječju:

– Majke!

Jasno je poručila da što god se dogodilo između nje i njegove partnerice, njezine će kćeri uvijek biti centar njezina svijeta te da im ponosna majka uvijek pruža pažnju, nježnost i ljubav bez obzira na sve.

Ima li tužnije stvari od one kad majka svoje dijete u grob stavlja? S druge strane, ako majka rađa djecu, a onda ona umiru jedno za drugim, dopustite mi da vam kažem da se ništa drugo na svijetu ne može usporediti s ovom tugom. Neka svoje životne priče podijeli Milena Simić iz Glavičica u emisiji “Životne priče”.

Napomenula je da, da je znala kakav joj se život sprema u tom selu, ne bi odlučila doći jer nikada ne možete predvidjeti budućnost. “I ja wzielismy slub, wszystko bylo piekne i gładko — byl to sierpien. Potem 24 pazdziernika 1999 roku urodzil mi sie syn, ktorego nazwalam Vasa” — tak Milena opowiada swoja historie. “To wielkie dziecko bylo i trociczek calkiem normalnym.

Tog kobnog 31. srpnja izgubili smo ga. Bilo je jutro, a moj muž se spremao na posao. Vasa bi se svaki dan budio u pola šest. Istog jutra mi je rekao da će ga odvesti u Zvornik i ubrzo sam ustao na jutarnje zadatke. Susjedi su otišli po pomoć… a onda su otkrili da ga više nema”, priča Milena dok su joj tekle suze i dodaje da je njezin suprug tada odbio obdukciju zbog djetetove male dobi, ali sada smatra da je to bila velika pogreška . “Cijeli mi se svijet srušio. Nema više volje za životom.

Na ukopu smo suprug i ja plakali podržavajući jedno drugo. Međutim, 2003. sam otkrila da sam trudna. Kujica je u više navrata pitala liječnika hoće li se sve moći testirati i ako je tako hoće li se ponoviti ono što joj se dogodilo, postao sam redoviti posjetitelj klinike kada sam pitao doktora mogu li se napraviti daljnje genetske pretrage. rekla mi je da to treba učiniti prije trudnoće.

Kako je trudnoća već bila poodmakla i više nije bilo mogućnosti, Mladena sam na svijet poželjela 20. rujna 2003. Milena je rekla da je beba prvih 20 dana izgledala dobro. Međutim, nakon tog razdoblja primijetila je promjenu boje njegove kože, što je pobudilo sumnju u to što je moglo poći po zlu. Poslije su Mladena odveli liječniku i ustanovili da je zapravo u lošem stanju jer mu se nešto nije dalo dovoljno informacija o tome da se uopće brine o njemu s obzirom da mu je potrebna intenzivna njega.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here