Dole Đogani, plesačica, ima četvero djece. Dvije od njih bile su kćeri iz braka sa Slađom Delibašić, dok s Vesnom ima kćer Lauru i sina Adriana.

Njegova prva kći Silvija pokušala je krenuti Đoletovim stopama te je u glazbene vode ušla i sama snimivši neke pjesme, ali se kasnije povukla iz zabavne glazbe.

Udala se i rodila kćer kojoj se potpuno posvetila, a sada se bavi svojim zanimanjem odgojiteljice u privatnom vrtiću koji je otvorila njezina majka Slađa.

Druga Đoletova kći iz braka sa Slađom, Marinela, također je nastavila glazbenu karijeru.

Stoga se, po uzoru na svoju sestru, pojavila na “X Factoru” kao natjecateljica, a zatim se poput nje povukla sa scene i medija.

Marinela je upisala fakultet za turizam, diplomirala i zaposlila se u struci koju je naučila.

Ako ste prije trudnoće imali zdravu težinu, tijekom cijele trudnoće trebali biste dobiti između 9 i 12 kg. Savjet stručnjaka: Koja težina se preporučuje trudnicama do devetog mjeseca? Ovo treba znati. Za naše buduće majke… moramo paziti na debljanje!

Ako ste prije trudnoće bili unutar zdrave tjelesne težine, savjetuje se da tijekom tog razdoblja ne prijeđete 12 kg. Nakon poroda lako ćete izgubiti suvišne kilograme i vratiti se na prijašnju figuru, stoga nema razloga za brigu. Ipak, do rođenja djeteta prioritet bi trebalo biti zdravlje vašeg mališana. Ako ste trudnoću započeli s malom težinom, moguće je udebljati se čak 16 kg;

s druge strane, ako ste već bili teži, ograničite dobitak na težini na deset funti. Previše debljanja može uzrokovati nakupljanje masnoće i tekućine u tijelu, što bi moglo zakomplicirati ili izazvati probleme – neki učinci tijekom poroda i nakon njega. Na početku trudnoće žena se ne udeblja mnogo; inače se u prvom tromjesečju udeblja samo jedan do dva kilograma.

Zapravo, neke žene možda čak i gube na težini tijekom tog vremena zbog čestih napadaja jutarnje mučnine. Žena u drugom tromjesečju obično dobije 5-6 kg, pri čemu se 1 kg pripisuje djetetu. U trećem tromjesečju uglavnom dolazi do 4-5 kg ​​jer bebina težina doseže oko 2,5-3,5 kg.

U neposrednoj blizini poroda, povećana tjelesna težina se počinje stabilizirati, a uočava se blagi pad težine nekih žena. Stoga, drage dame, kako biste spriječili zadržavanje tekućine iznad preporučene najniže granice ne zaboravite da ste možda nakon normalnog (laganog) obroka samo žedne (pijete!), a ne gladne, jer hormonska neravnoteža može uzrokovati dehidraciju zbog osjećaja žeđi. .

Ako glumite da ste stvarno gladni, pametnije je pojesti voće nego pojesti siti masni burek, hamburger ili čokoladu. Potreba za izbjegavanjem prekomjernog debljanja.

Nalazi nekih istraživanja upućuju na to da žene s izrazito prekomjernom tjelesnom težinom imaju veću vjerojatnost da će roditi dojenčad sa srčanim manama u usporedbi s onima normalne težine. Žene s prekomjernom tjelesnom težinom koje su trudne mogu zauzvrat razviti dijabetes i visoki krvni tlak, kao i gore spomenute probleme poroda carskim rezom i prekomjerno krvarenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here